.

Mükerrem TOLLU

Mükerrem TOLLU

Mükerrem Tollu,1961 yılında Erdemli,Mersin'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erdemli’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesinden mezun oldu. 1985 senesinde Türk Ticaret Bankasında çalışma hayatına başlayan Tollu, aynı sene içerisinde Erdemli Belediyesinde Temizlik işleri Müdürü olarak çalışmaya başladı. 2004 senesine kadar Erdemli Belediyesinde, Temizlik, Hal, Hesap İşleri ve Yazı İşleri Müdürlüklerinde bulundu.

2004 senesinden sonra önce Ayaş ve Kargıpınarı Belediyelerinde idarecilik görevlerinde bulundu.Son olarak Mersin Toroslar Belediyesinde İdari ve Mali İşlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcılığı yapmıştır.

29 Mart 2009 Mahalli İdareler ve Yerel Seçimler sonucunda Erdemli Belediye Başkanı seçilen Mükerrem Tollu, biri kız diğeri erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde de MHP'den Mersin Erdemli Belediye Başkan adayı oldu.

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.