.

TARSUSTA MEMLEKET PARTİSİNE İLGİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.06.2021 - 09:37, Güncelleme: 15.06.2021 - 09:37 1274+ kez okundu.
 

TARSUSTA MEMLEKET PARTİSİNE İLGİ

TARSUSTA MEMLEKET PARTİSİNE İLGİ

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, seçim bölgesi olan Mersin’in tüm ilçelerini karış karış dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, beraberinde CHP İlçe Başkanı Ozan Varal, bazı Belediye Meclis üyeleri ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Başarır, pandemi sürecinde en çok esnafların etkilendiğini ve AKP iktidarının da artık halkın taleplerini karşılayamaz bir duruma geldiğini belirterek, Tütkiye’nin önünün açılması için derhal erken genel seçim yapılması gerektiğine dikkat çekti. Türkiye'nin bu iktidarı artık taşıyamadığını vurgulayan Başarır, “Ülkemizin insanları bu iktidarın yalanlarını artık taşıyamıyor. Türkiye böyle beceriksiz ve sorumsuz bir iktidara mahkum değil. Halkımız artık bu iktidara tahammül edemiyor. Biz CHP olarak iktidara hazırız. Halkımızın destekleriyle Türkiye karanlıktan aydınlığa kavuşacak. Bu ülke AKP ile artık vedalaşmaktadır. Vakit, bu iktidara veda etme vaktidir. Artık erken seçim zamanıdır. Bu iktidar seçimden kaçamayacak ve sandıkta bunlara hak ettikleri dersi oylarıyla verecektir” dedi. Çok zor durumda olan Kahveci ve kafeterya sahibi esnafların biraz daha sabırlı olmalarını isteyen Başarır, “Seçimde esnaflarımızın da gerekli cevabı oylarıyla sandıkta vereceklerine inanıyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız” diye konuştu. Başkan Halil Şekerci ise CHP Milletvekili Başarır ve beraberindeki CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti ve sorunları dile getirdi.
TARSUSTA MEMLEKET PARTİSİNE İLGİ

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, seçim bölgesi olan Mersin’in tüm ilçelerini karış karış dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, beraberinde CHP İlçe Başkanı Ozan Varal, bazı Belediye Meclis üyeleri ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Başarır, pandemi sürecinde en çok esnafların etkilendiğini ve AKP iktidarının da artık halkın taleplerini karşılayamaz bir duruma geldiğini belirterek, Tütkiye’nin önünün açılması için derhal erken genel seçim yapılması gerektiğine dikkat çekti. Türkiye'nin bu iktidarı artık taşıyamadığını vurgulayan Başarır,

“Ülkemizin insanları bu iktidarın yalanlarını artık taşıyamıyor. Türkiye böyle beceriksiz ve sorumsuz bir iktidara mahkum değil. Halkımız artık bu iktidara tahammül edemiyor. Biz CHP olarak iktidara hazırız. Halkımızın destekleriyle Türkiye karanlıktan aydınlığa kavuşacak. Bu ülke AKP ile artık vedalaşmaktadır. Vakit, bu iktidara veda etme vaktidir. Artık erken seçim zamanıdır. Bu iktidar seçimden kaçamayacak ve sandıkta bunlara hak ettikleri dersi oylarıyla verecektir”

dedi. Çok zor durumda olan Kahveci ve kafeterya sahibi esnafların biraz daha
sabırlı olmalarını isteyen Başarır,

“Seçimde esnaflarımızın da gerekli cevabı oylarıyla sandıkta vereceklerine inanıyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız”

diye konuştu.
Başkan Halil Şekerci ise CHP Milletvekili Başarır ve beraberindeki CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti ve sorunları dile getirdi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.