.

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI ESKİ BAŞKANI YILDIRIMIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Tarsus (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.06.2021 - 09:02, Güncelleme: 15.06.2021 - 09:02 1480+ kez okundu.
 

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI ESKİ BAŞKANI YILDIRIMIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI ESKİ BAŞKANI YAĞIZ YILDIRIMIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Ak Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı Yağız Yıldırım dün Motorsikleti ile seyir halinde iken kazada yaralandı. . Profesyonel dağcı ve motorsiklet sürücüsü olan Yağız Yıldırım Çamlıyayla dan Tarsus’a dönerken önünde aniden duran bir araç sürücüsü nedeniyle kaza yaptı. Kazada vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve kırıkları olan Yağız Yıldırım Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ak Partililer ‘’Kardeşimize Teşkilatımız adına Geçmiş Olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim Şafi ismiyle Şifalar versin İnşAllah…’’ dediler.
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI ESKİ BAŞKANI YAĞIZ YILDIRIMIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Ak Parti Eski Gençlik Kolları Başkanı Yağız Yıldırım dün Motorsikleti ile seyir halinde iken kazada yaralandı. . Profesyonel dağcı ve motorsiklet sürücüsü olan Yağız Yıldırım Çamlıyayla dan Tarsus’a dönerken önünde aniden duran bir araç sürücüsü nedeniyle kaza yaptı. Kazada vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan ve kırıkları olan
Yağız Yıldırım Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ak Partililer ‘’Kardeşimize Teşkilatımız adına Geçmiş Olsun dileklerimizi iletiyoruz. Rabbim Şafi ismiyle Şifalar versin İnşAllah…’’ dediler.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.