.

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya dan 19 Mayıs Kutlaması

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 20.05.2021 - 17:24, Güncelleme: 20.05.2021 - 17:24 1012+ kez okundu.
 

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya dan 19 Mayıs Kutlaması

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya dan 19 Mayıs Kutlaması

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 19 Mayıs nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Kaya mesajında; "Türk Milletinin kurtuluş mücadelesinin başladığı gün olan 19 Mayıs ‘ın , aciz ve hasta adam olarak görülen bir milletin zafere giden yolda atılan en önemli adım olduğuna değindiği mesajında Başkan Murat Kaya şu ifadelerde bulundu.  “Tarihi boyunca bağımsız yaşamış bir milletin dünya üzerindeki varlığını kayıtsız şartsız egemenliğine olan bağlılığını,tüm yoksulluğuna ve yokluğa rağmen yediden yetmişe, kuzeylisi güneylisi, doğulusu batılısı, her kesim insanın onur mücadelesine katkı verdiği bu eşsiz birlikteliğin dünyada eşi benzeri yoktur.  GENÇLİK, BİR MİLLETİN GELECEĞİDİR  Bağımsızlığımızın nasıl elde edildiğini, hangi zorluklarla kazanıldığını herkesin bilmesi gerekir. Milli mücadeledeki inanç, birlik, beraberliğin her zaman örnek alınarak, aynı kararlılıkla sürdürülmesi ülkemizin başarıya ulaşmasında en büyük etken olacaktır.   “GENÇLERİMİZ BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR.”    Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, ancak o zaman geleceğe güvenle bakabilirler."  Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır.  Ulusal varlığımızı borçlu olduğumuz bugünü gençlere armağan eden Atatürk, gençlere olan inancını ve güvenini göstermiştir.  Geleceğin emanetçisi gençlerimiz de kahraman ecdadından aldığı büyük emanetin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirerek cennet vatanımızı çok daha ileriye taşıyacaklardır.  Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nda kanlarını ve canlarını veren aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. 
Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya dan 19 Mayıs Kutlaması

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya 19 Mayıs nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kaya mesajında; "Türk Milletinin kurtuluş mücadelesinin başladığı gün olan 19 Mayıs ‘ın , aciz ve hasta adam olarak görülen bir milletin zafere giden yolda atılan en önemli adım olduğuna değindiği mesajında Başkan Murat Kaya şu ifadelerde bulundu. 

“Tarihi boyunca bağımsız yaşamış bir milletin dünya üzerindeki varlığını kayıtsız şartsız egemenliğine olan bağlılığını,tüm yoksulluğuna ve yokluğa rağmen yediden yetmişe, kuzeylisi güneylisi, doğulusu batılısı, her kesim insanın onur mücadelesine katkı verdiği bu eşsiz birlikteliğin dünyada eşi benzeri yoktur. 

GENÇLİK, BİR MİLLETİN GELECEĞİDİR 

Bağımsızlığımızın nasıl elde edildiğini, hangi zorluklarla kazanıldığını herkesin bilmesi gerekir. Milli mücadeledeki inanç, birlik, beraberliğin her zaman örnek alınarak, aynı kararlılıkla sürdürülmesi ülkemizin başarıya ulaşmasında en büyük etken olacaktır.  

“GENÇLERİMİZ BAĞIMSIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR.”   

Gençlik, bir milletin geleceğidir. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, ancak o zaman geleceğe güvenle bakabilirler." 

Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. 

Ulusal varlığımızı borçlu olduğumuz bugünü gençlere armağan eden Atatürk, gençlere olan inancını ve güvenini göstermiştir. 

Geleceğin emanetçisi gençlerimiz de kahraman ecdadından aldığı büyük emanetin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirerek cennet vatanımızı çok daha ileriye taşıyacaklardır. 

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nda kanlarını ve canlarını veren aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.