.

AKParti Gençlik Kolları Tarafından CHPTarsus ilçe Binasına Afiş Asıldı

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 20.05.2021 - 17:18, Güncelleme: 20.05.2021 - 17:18 1194+ kez okundu.
 

AKParti Gençlik Kolları Tarafından CHPTarsus ilçe Binasına Afiş Asıldı

AKParti Gençlik Kolları Tarafından CHPTarsus ilçe Binasına Afiş Asıldı

CHP Tarsus İlçe binasına, AK Parti Gençlik Kolları üyelerince, devlet tarafından yoksul ve ihtiyaç sahibi milyonlarca insana yapılan sosyal yardımların rakamsal değerlerinin yazılı olduğu iki afiş asıldı. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından haftalardır sürdürülen ve Merkez Bankası’nda bulunması gereken rezervin vurgulandığı “128 milyar dolar nerede?” kampanyası sürerken, CHP Tarsus İlçe binasına, AK Parti Gençlik Kolları üyelerince, devlet tarafından yoksul ve ihtiyaç sahibi milyonlarca insana yapılan sosyal yardımların rakamsal değerlerinin yazılı olduğu iki afiş asıldı. Alınan bilgiye göre, Cengiz Topel Caddesi üzerinde yer alan CHP Tarsus İlçe örgütünün bulunduğu binanın ön bölümüne, parti tabelasının altına, AK Parti Gençlik Kolları üyesi olduğu iddia edilen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından afişler asıldı.  Dün akşam saatlerinde meydana gelen afiş asma olayı, daha sonra AK Parti Tarsus İlçe Gençlik Kolları sosyal medya hesabında paylaşılarak “bir gece ansızın gelebiliriz” ve “verilemeyecek hesabımız yok, soracak hesabımız çok” etiketlemesiyle paylaşıldı. Olayın duyulmasının ardından CHP’liler, saat 23.00 sıralarında parti önünde toplandı. Emniyet birimleri de olay yerine intikal etti. İLÇE BAŞKANI KALDIRILMASINI İSTEMEDİ “Sosyal Koruma Kalkanı” başlığı altında hazırlanan ve birinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının da yer aldığı afişlerin Emniyet birimlerince sökülmesine karşı çıkan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Pankartlarda ‘128 milyar dolar nerede?’ sorumuza cevap vermeye çalışan bir yapının, bir düşüncenin olduğunu görüyoruz. Pankartları inceledim, fakat ‘128 milyar dolar nerede?’ sorusunun cevabını göremedim. Ben, ‘128 milyar dolar nerede?’ sorusunun, tam olarak AKP’ye gönül veren, AKP’de yöneticilik yapan tüm idareciler tarafından verilmesi yönünde, demokratik ifade özgürlüğünü kullanmasından yanayım.Lütfen ‘128 milyar dolar nerede?’ sorusuna cevap versinler. Bu sorunun cevabını vermek üzere Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ilçe örgütü binası hazırdır. Her zaman emirlerine amadedir” dedi. “Biz bu soruyu sormaya devam edeceğiz” ifadesini kullanan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, “Onlarda korsan bir şekilde gece yarısı bunları asmak zorunda kalmasınlar… Pandemi dönemi yaşıyoruz, icralık insan sayısı milyonları buldu.
AKParti Gençlik Kolları Tarafından CHPTarsus ilçe Binasına Afiş Asıldı

CHP Tarsus İlçe binasına, AK Parti Gençlik Kolları üyelerince, devlet tarafından yoksul ve ihtiyaç sahibi milyonlarca insana yapılan sosyal yardımların rakamsal değerlerinin yazılı olduğu iki afiş asıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından haftalardır sürdürülen ve Merkez Bankası’nda bulunması gereken rezervin vurgulandığı “128 milyar dolar nerede?” kampanyası sürerken, CHP Tarsus İlçe binasına, AK Parti Gençlik Kolları üyelerince, devlet tarafından yoksul ve ihtiyaç sahibi milyonlarca insana yapılan sosyal yardımların rakamsal değerlerinin yazılı olduğu iki afiş asıldı.
Alınan bilgiye göre, Cengiz Topel Caddesi üzerinde yer alan CHP Tarsus İlçe örgütünün bulunduğu binanın ön bölümüne, parti tabelasının altına, AK Parti Gençlik Kolları üyesi olduğu iddia edilen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından afişler asıldı. 
Dün akşam saatlerinde meydana gelen afiş asma olayı, daha sonra AK Parti Tarsus İlçe Gençlik Kolları sosyal medya hesabında paylaşılarak “bir gece ansızın gelebiliriz” ve “verilemeyecek hesabımız yok, soracak hesabımız çok” etiketlemesiyle paylaşıldı.
Olayın duyulmasının ardından CHP’liler, saat 23.00 sıralarında parti önünde toplandı. Emniyet birimleri de olay yerine intikal etti.

İLÇE BAŞKANI KALDIRILMASINI İSTEMEDİ

“Sosyal Koruma Kalkanı” başlığı altında hazırlanan ve birinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının da yer aldığı afişlerin Emniyet birimlerince sökülmesine karşı çıkan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Pankartlarda ‘128 milyar dolar nerede?’ sorumuza cevap vermeye çalışan bir yapının, bir düşüncenin olduğunu görüyoruz.

Pankartları inceledim, fakat ‘128 milyar dolar nerede?’ sorusunun cevabını göremedim. Ben, ‘128 milyar dolar nerede?’ sorusunun, tam olarak AKP’ye gönül veren, AKP’de yöneticilik yapan tüm idareciler tarafından verilmesi yönünde, demokratik ifade özgürlüğünü kullanmasından yanayım.Lütfen ‘128 milyar dolar nerede?’ sorusuna cevap versinler. Bu sorunun cevabını vermek üzere Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ilçe örgütü binası hazırdır. Her zaman emirlerine amadedir” dedi.
“Biz bu soruyu sormaya devam edeceğiz” ifadesini kullanan CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, “Onlarda korsan bir şekilde gece yarısı bunları asmak zorunda kalmasınlar…
Pandemi dönemi yaşıyoruz, icralık insan sayısı milyonları buldu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.