.

Jandarmadan kan bağışı

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2022 - 13:38, Güncelleme: 06.10.2022 - 13:40 4133+ kez okundu.
 

Jandarmadan kan bağışı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı personeli, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı personeli, Kızılay’a kan bağışında bulundu. İl Jandarma Komutanlığı personeli, insanların en çok ihtiyaç duyduğu kan bağışı konusunda örnek bir davranış sergiledi. Kan bağışının önemi konusunda farkındalık oluşturmak ve Kızılay’a destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte 91 ünite kan bağışı yapıldı. Mersin Kızılay Kan Merkezi görevlileri, düzenli olarak kan bağışı yapan Jandarma personeline teşekkür etti.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı personeli, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı personeli, Kızılay’a kan bağışında bulundu.
İl Jandarma Komutanlığı personeli, insanların en çok ihtiyaç duyduğu kan bağışı konusunda örnek bir davranış sergiledi. Kan bağışının önemi konusunda farkındalık oluşturmak ve Kızılay’a destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikte 91 ünite kan bağışı yapıldı.
Mersin Kızılay Kan Merkezi görevlileri, düzenli olarak kan bağışı yapan Jandarma personeline teşekkür etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.