.

Mersin’de araç hırsızları yakalandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2022 - 13:38, Güncelleme: 06.10.2022 - 13:38 2179+ kez okundu.
 

Mersin’de araç hırsızları yakalandı

Mersin’de bir otomobil ile kamyonet çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Mersin’de bir otomobil ile kamyonet çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdemli ilçesi Kösbucağı Mahallesinde bulunan bir limon deposundan 2 bir otomobil ile kamyonetin çalınması üzerine çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda 3 şüpheliyi tespit eden ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Adreslere düzenlenen operasyonlarda 3 şahıs gözaltına alınırken, araçlardan biri Şırnak’da diğeri ise Erdemli’de yol kenarına park edilmiş vaziyette bulundu. Araçlar sahiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan şüpheliler de işlemleri yapılmak üzere jandarmaya götürüldü.
Mersin’de bir otomobil ile kamyonet çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.

Mersin’de bir otomobil ile kamyonet çaldıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdemli ilçesi Kösbucağı Mahallesinde bulunan bir limon deposundan 2 bir otomobil ile kamyonetin çalınması üzerine çalışma başlatan Jandarma Suç Araştırma Timi, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalar sonucunda 3 şüpheliyi tespit eden ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Adreslere düzenlenen operasyonlarda 3 şahıs gözaltına alınırken, araçlardan biri Şırnak’da diğeri ise Erdemli’de yol kenarına park edilmiş vaziyette bulundu.
Araçlar sahiplerine teslim edilirken, gözaltına alınan şüpheliler de işlemleri yapılmak üzere jandarmaya götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.