.

Yol ortasında koşan tilkinin görüntüleri gülümsetti

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 28.03.2021 - 09:41, Güncelleme: 28.03.2021 - 09:41 6178+ kez okundu.
 

Yol ortasında koşan tilkinin görüntüleri gülümsetti

Kütahya Domaniç’ten İnegöl’e gelen bir sürücü önlerinde giden bir havyanı fark etti. Sürücü, tilki olduğunu görünce o anları böyle kayıt altına aldı. Bir süre ana yolda koşan tilki daha sonra yol kenarındaki karların içesine atlayarak gözden kayboldu.Abdullah Salık adlı vatandaş ve yanındakiler Domaniç’ten İnegöl’e doğru araçla seyir halindeyken önlerinde bir hayvanın koştuğunu gördüler. Koşan hayvanın tilki olduğu fark edince o anları cep telefonuyla kayıt altına aldılar. Tilki bir süre ana yolda arabanın önünde koştuktan sonra kendisini yol kenarında karlar içerisine atarak kayıplara karıştı. Geriye ise gülümseten o anlar kaldı.
Kütahya Domaniç’ten İnegöl’e gelen bir sürücü önlerinde giden bir havyanı fark etti. Sürücü, tilki olduğunu görünce o anları böyle kayıt altına aldı. Bir süre ana yolda koşan tilki daha sonra yol kenarındaki karların içesine atlayarak gözden kayboldu.
Abdullah Salık adlı vatandaş ve yanındakiler Domaniç’ten İnegöl’e doğru araçla seyir halindeyken önlerinde bir hayvanın koştuğunu gördüler. Koşan hayvanın tilki olduğu fark edince o anları cep telefonuyla kayıt altına aldılar. Tilki bir süre ana yolda arabanın önünde koştuktan sonra kendisini yol kenarında karlar içerisine atarak kayıplara karıştı. Geriye ise gülümseten o anlar kaldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.