.

Yılmaz, başkan yardımcıları ve müdürlerin makam araçlarını havuza çekti

Genel 29.06.2019 - 12:54, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2239+ kez okundu.
 

Yılmaz, başkan yardımcıları ve müdürlerin makam araçlarını havuza çekti

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, başkan yardımcılarının ve birim müdürlerinin kullanımına verilen makam araçlarını havuza çekti.Toroslar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Yılmaz’ın talimatıyla birim müdürlüklerine ait makam araçları belediye garajına çekilirken; bundan sonraki dönemde araçların görevlendirme ile sadece hizmet işi için çalışacağı belirtildi.Başkan Yılmaz, konuya ilişkin açıklamasında, “Tasarruf yapmaya önce kendi bünyemizden başlayarak, bunu diğer alanlara da yayacağız” diyerek, amaçlarının daha çok hizmet yapmak ve belediye kaynaklarını verimli kullanmak olduğunu söyledi. Makam araçlarının geri çekilmesinin hizmetlerin nitelik ve nicelik olarak kalitesinin artırılmasına katkı sunacağını anlatan Yılmaz, “Araçlarımızın kişiye özel değil, hizmete özel kullanılmasıyla kaynaklarımızı en uygun ve en yüksek verimle kullanacağız” dedi.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, başkan yardımcılarının ve birim müdürlerinin kullanımına verilen makam araçlarını havuza çekti.
Toroslar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Yılmaz’ın talimatıyla birim müdürlüklerine ait makam araçları belediye garajına çekilirken; bundan sonraki dönemde araçların görevlendirme ile sadece hizmet işi için çalışacağı belirtildi.
Başkan Yılmaz, konuya ilişkin açıklamasında, “Tasarruf yapmaya önce kendi bünyemizden başlayarak, bunu diğer alanlara da yayacağız” diyerek, amaçlarının daha çok hizmet yapmak ve belediye kaynaklarını verimli kullanmak olduğunu söyledi. Makam araçlarının geri çekilmesinin hizmetlerin nitelik ve nicelik olarak kalitesinin artırılmasına katkı sunacağını anlatan Yılmaz, “Araçlarımızın kişiye özel değil, hizmete özel kullanılmasıyla kaynaklarımızı en uygun ve en yüksek verimle kullanacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.