.
Anasayfa Yazarlar Şeyda AK Yazı Detayı Bu yazı 1637+ kez okundu.
Şeyda AK
Köşe Yazarı
Şeyda AK
 

DOĞA VE İNSAN

Tüm canlıların yaşam boyu iletişim halinde oldukları biyolojik fiziki ve sosyal bir çevredir. Bu yapısıyla da canlı varlıkların tümünü çok yakından ilgilendirir ve etkiler.Doğa kendi kuralları çerçevesinde sürekli değişim halindedir ve kendini yeniden var eder.İçindeki bütün canlı varlıklar da bu değişimden kaçamazlar.İşte bu nedenle en gelişmiş canlı carlık olarak biz insanlar bu harika doğayı korumak ve kollamak zorundayız. Ama üzülerek söylemek gerekirse bu görevi çok kez ihmal ettiğimiz göz önündedir.Biz insanlar doğayı olduğu gibi kullanmayarak adeta bir facia yaratıyoruz.Doğayı kirleterek doğanın içindeki canlı varlıklara zarar vererek doğayı  olumsuz etkiliyoruz. Eğer ki bizler doğayı  güzel ve olduğu gibi kullanırsak hem doğa hem de canlı varlıklar kendi yaşamlarını güzel geçirir ve doğamız temiz olur.Her şey biz insanların elindedir doğamızı ve kendimizi koruyalım.
Ekleme Tarihi: 11 Kasım 2020 - Çarşamba

DOĞA VE İNSAN

Tüm canlıların yaşam boyu iletişim halinde oldukları biyolojik fiziki ve sosyal bir çevredir.

Bu yapısıyla da canlı varlıkların tümünü çok yakından ilgilendirir ve etkiler.Doğa kendi kuralları çerçevesinde sürekli değişim halindedir ve kendini yeniden var eder.İçindeki bütün canlı varlıklar da bu değişimden kaçamazlar.İşte bu nedenle en gelişmiş canlı carlık olarak biz insanlar bu harika doğayı korumak ve kollamak zorundayız.

Ama üzülerek söylemek gerekirse bu görevi çok kez ihmal ettiğimiz göz önündedir.Biz insanlar doğayı olduğu gibi kullanmayarak adeta bir facia yaratıyoruz.Doğayı kirleterek doğanın içindeki canlı varlıklara zarar vererek doğayı  olumsuz etkiliyoruz.

Eğer ki bizler doğayı  güzel ve olduğu gibi kullanırsak hem doğa hem de canlı varlıklar kendi yaşamlarını güzel geçirir ve doğamız temiz olur.Her şey biz insanların elindedir doğamızı ve kendimizi koruyalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.