.
Elife EVRAN
Köşe Yazarı
Elife EVRAN
 

DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN

Aylardır gündemi meşgul eden  adeta  insan hayatını durma noktasına getiren, her ne kadar ülkemizde pek mümkün olmasa da #evde kal çağrısına uyulmayıp , ülkeleri  hayalet şehirlere çeviren o konu Korona virüs.Kısa sürede dünya gündemine oturdu bütün siyasetçiler, bilim insanları, sağlık çalışanları bu konu için seferber oldu.Bir taraftan çözüm yolları aranırken diğer taraftan insanların hayatını kaybettiği  bir salgından bahsediyoruz.Halk evine kapanmış ,Doğu ve Batı dünyasından bütün bilim insanları insanlık için  ortak bir payda da buluşmuştur.Salgından önce,  dünyada terör, kadın cinayetleri,taciz vs. konuşuluyordu.Şimdi ise dünyayı tehdit eden korona virüsü. Gün geçtikçe vaka sayısı artmakta olsa da yapılan uyarılara uyarsak  kısa zamanda  bu konunun da üstesinden gelebiliriz.Sadece bilim insanları , siyasetçiler ,sağlık çalışanları  insanlık için uğraşmamalı bizlerde insanlık için birşeyler yapmalıyız. Ve insanlık için #evde kal çağrısına riayet etmeliyiz...
Ekleme Tarihi: 03 Şubat 2021 - Çarşamba

DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN

Aylardır gündemi meşgul eden  adeta  insan hayatını durma noktasına getiren, her ne kadar ülkemizde pek mümkün olmasa da #evde kal çağrısına uyulmayıp , ülkeleri  hayalet şehirlere çeviren o konu Korona virüs.Kısa sürede dünya gündemine oturdu bütün siyasetçiler, bilim insanları, sağlık çalışanları bu konu için seferber oldu.Bir taraftan çözüm yolları aranırken diğer taraftan insanların hayatını kaybettiği  bir salgından bahsediyoruz.Halk evine kapanmış ,Doğu ve Batı dünyasından bütün bilim insanları insanlık için  ortak bir payda da buluşmuştur.Salgından önce,  dünyada terör, kadın cinayetleri,taciz vs. konuşuluyordu.Şimdi ise dünyayı tehdit eden korona virüsü.

Gün geçtikçe vaka sayısı artmakta olsa da yapılan uyarılara uyarsak  kısa zamanda  bu konunun da üstesinden gelebiliriz.Sadece bilim insanları , siyasetçiler ,sağlık çalışanları  insanlık için uğraşmamalı bizlerde insanlık için birşeyler yapmalıyız.

Ve insanlık için #evde kal çağrısına riayet etmeliyiz...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.