.

Vali Su Öğretmenler Günü’nü kutladı

Genel 23.11.2018 - 14:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2064+ kez okundu.
 

Vali Su Öğretmenler Günü’nü kutladı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, yayımladığı mesajla 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.Öğretmenlerin, geleceğin teminatı olan çocukları ve gençleri yetiştirmek gibi büyük bir özveri ve sorumluluk gerektiren kutsal bir görevi ifa ettiklerini kaydeden Su, "Üstlendikleri bu büyük görevi hakkıyla yerine getirme noktasında gecesini gündüzüne katan, çocuklarımızın bilimsel ve evrensel ilkeler ışığında, milli ve manevi değerlerine yürekten bağlı olarak yetiştirmek için cansiperane bir şekilde çalışan öğretmenlerimize millet olarak büyük bir minnet borçluyuz. Öğretmenlerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da geleceğin dünyasında güçlü bir devlet ve toplum olarak yer alma noktasında sürdürdüğümüz çalışmalara çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek ivme katacaklarına yürekten inanıyorum" dedi.
Mersin Valisi Ali İhsan Su, yayımladığı mesajla 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Öğretmenlerin, geleceğin teminatı olan çocukları ve gençleri yetiştirmek gibi büyük bir özveri ve sorumluluk gerektiren kutsal bir görevi ifa ettiklerini kaydeden Su, "Üstlendikleri bu büyük görevi hakkıyla yerine getirme noktasında gecesini gündüzüne katan, çocuklarımızın bilimsel ve evrensel ilkeler ışığında, milli ve manevi değerlerine yürekten bağlı olarak yetiştirmek için cansiperane bir şekilde çalışan öğretmenlerimize millet olarak büyük bir minnet borçluyuz. Öğretmenlerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da geleceğin dünyasında güçlü bir devlet ve toplum olarak yer alma noktasında sürdürdüğümüz çalışmalara çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek ivme katacaklarına yürekten inanıyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.