.

Vali Su: "Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız"

Tarsus (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2022 - 20:31, Güncelleme: 08.03.2022 - 13:23 1915+ kez okundu.
 

Vali Su: "Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız"

Vali Su: "Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız"

Mersin Valisi Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit eşleri ve yakınları ile sosyal ekonomik destek ve engelli evde bakım hizmetinden yararlanan ailelerini ziyaret etti.Vali Su, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit yakınlarını unutmadı. Vali Su ve eşi, ziyaret sırasında aile üyeleri ile yakından ilgilendi. Su çifti, ailelerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, istek ve taleplerini dinledi.Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya’nın da eşlik ettiği ziyarette Vali Su, devlet ve millet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.
Vali Su: "Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız"
Mersin Valisi Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit eşleri ve yakınları ile sosyal ekonomik destek ve engelli evde bakım hizmetinden yararlanan ailelerini ziyaret etti.
Vali Su, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit yakınlarını unutmadı. Vali Su ve eşi, ziyaret sırasında aile üyeleri ile yakından ilgilendi. Su çifti, ailelerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, istek ve taleplerini dinledi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya’nın da eşlik ettiği ziyarette Vali Su, devlet ve millet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.