.

Vali Pehlivan, Mersin’deki ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı

Tarsus (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2022 - 15:36, Güncelleme: 22.05.2022 - 10:25 3973+ kez okundu.
 

Vali Pehlivan, Mersin’deki ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı

Vali Pehlivan, Mersin’deki ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı

Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Şırnak Valisi iken Mersin Valiliğine atanan Vali Ali Hamza Pehlivan, kentteki ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte merkezi Akdeniz ilçesinde yaşayan Şehit Jandarma Kıdemli Üstçavuş Mustafa Kömürcü’nün ailesi ile bir araya geldi. Şehidin eşi ve çocuklarıyla sohbet eden Vali Pehlivan, “Mersin’deki ilk günümde siz saygıdeğer şehit ailelerimizin duasını alarak göreve başlamak büyük bir onur. Aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Devlet ve millet olarak bugüne kadar olduğu gibi her daim sizlerin yanında ve yakınında olmaya devam edeceğiz” dedi.Ziyarette Vali Pehlivan, şehidin eşi Serap Kömürcü’ye bayrak takdim etti. Ziyarete Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Veysel Topkaya da iştirak etti.
Vali Pehlivan, Mersin’deki ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı
Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile Şırnak Valisi iken Mersin Valiliğine atanan Vali Ali Hamza Pehlivan, kentteki ilk ziyaretini şehit ailesine yaptı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte merkezi Akdeniz ilçesinde yaşayan Şehit Jandarma Kıdemli Üstçavuş Mustafa Kömürcü’nün ailesi ile bir araya geldi. Şehidin eşi ve çocuklarıyla sohbet eden Vali Pehlivan, “Mersin’deki ilk günümde siz saygıdeğer şehit ailelerimizin duasını alarak göreve başlamak büyük bir onur. Aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Devlet ve millet olarak bugüne kadar olduğu gibi her daim sizlerin yanında ve yakınında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Ziyarette Vali Pehlivan, şehidin eşi Serap Kömürcü’ye bayrak takdim etti. Ziyarete Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Veysel Topkaya da iştirak etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.