.

Vali Pehlivan: "Mersin’de yurt altyapımız iyi durumda"

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2022 - 13:45, Güncelleme: 12.08.2022 - 13:36 2961+ kez okundu.
 

Vali Pehlivan: "Mersin’de yurt altyapımız iyi durumda"

Vali Pehlivan: "Mersin’de yurt altyapımız iyi durumda"

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, üniversite öğrencilerinin barınma konusunda sorun yaşamaması için her türlü tedbiri aldıklarını belirterek, "Ülke genelinde olduğu gibi Mersin’de de yurt altyapımız iyi durumda" dedi.Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK Mersin Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler, yeni yurtlar açma ve kapasite arttırmak suretiyle, üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşamaması için yerine getirilmekte olan hazırlık çalışmaları için Vali Pehlivan’a teşekkürlerini iletti.Gençlik ve Spor Bakanlığının sağladığı destekler ile üniversite öğrencilerinin barınma konusunda sorun yaşamaması için her türlü tedbirin alındığını söyleyen Vali Pehlivan, "Gerekli hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Kıymetli öğrencilerimize bu süreci takip konusunda gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülke genelinde olduğu gibi Mersin’de de yurt altyapımız iyi durumda ve her geçen gün yeni yatırımlarla hem kapasite hem de standart olarak daha da iyiye gidiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile koordinasyon içinde yeni eğitim öğretim sezonuna yönelik hazırlık çalışmalarını yakından takip ediyoruz" dedi.Öğrencilere, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Mersin Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Münire Şimşek eşlik etti.
Vali Pehlivan: "Mersin’de yurt altyapımız iyi durumda"
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, üniversite öğrencilerinin barınma konusunda sorun yaşamaması için her türlü tedbiri aldıklarını belirterek, "Ülke genelinde olduğu gibi Mersin’de de yurt altyapımız iyi durumda" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı KYK Mersin Kız Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, Valimiz Ali Hamza Pehlivan’ı ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler, yeni yurtlar açma ve kapasite arttırmak suretiyle, üniversite öğrencilerinin barınma sorunu yaşamaması için yerine getirilmekte olan hazırlık çalışmaları için Vali Pehlivan’a teşekkürlerini iletti.
Gençlik ve Spor Bakanlığının sağladığı destekler ile üniversite öğrencilerinin barınma konusunda sorun yaşamaması için her türlü tedbirin alındığını söyleyen Vali Pehlivan, "Gerekli hazırlıklar yoğun bir şekilde sürüyor. Kıymetli öğrencilerimize bu süreci takip konusunda gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Ülke genelinde olduğu gibi Mersin’de de yurt altyapımız iyi durumda ve her geçen gün yeni yatırımlarla hem kapasite hem de standart olarak daha da iyiye gidiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile koordinasyon içinde yeni eğitim öğretim sezonuna yönelik hazırlık çalışmalarını yakından takip ediyoruz" dedi.
Öğrencilere, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Mersin Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Münire Şimşek eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.