.

TURUNÇ AĞACI DİKME KONUSU

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 20.01.2021 - 09:10, Güncelleme: 20.01.2021 - 09:10 2573+ kez okundu.
 

TURUNÇ AĞACI DİKME KONUSU

TURUNÇ AĞACI DİKME KONUSU

TURUNÇ AĞACI DİKME KONUSU Tarsus Ekspres gazetesi başyazarı Mustafa Erdoğan “Bu kentin Turunç bahçesine dönderilmesini, bunun içinde her yere turunç ağacı ekilmesini “ önerdi. Bilhassa Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerde yaşayan Tarsus’lular da yazıyı sosyal medyada okumuş, benim yazının altına yorum yaptılar. Telefon açtılar. Mustafa bey  “bu çok önemli bir konu.. Bu işin üzerinde durun. Büyükşehir Belediye Başkanı VAHAP SEÇER ve Tarsus Belediye Başkanı HALUK BOZDOĞAN bu işe el atsın “ dedi.
TURUNÇ AĞACI DİKME KONUSU

TURUNÇ AĞACI DİKME KONUSU

Tarsus Ekspres gazetesi başyazarı Mustafa Erdoğan “Bu kentin Turunç bahçesine dönderilmesini, bunun içinde her yere turunç ağacı ekilmesini “ önerdi.

Bilhassa Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerde yaşayan Tarsus’lular da yazıyı sosyal medyada okumuş, benim yazının altına yorum yaptılar. Telefon açtılar.

Mustafa bey  “bu çok önemli bir konu.. Bu işin üzerinde durun. Büyükşehir Belediye Başkanı VAHAP SEÇER ve Tarsus Belediye Başkanı HALUK BOZDOĞAN bu işe el atsın “ dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.