.

Trakya Veteranlar'da beraberlik ve mağlubiyet

09.01.2024 - 17:11, Güncelleme: 09.01.2024 - 17:11 425+ kez okundu.
 

Trakya Veteranlar'da beraberlik ve mağlubiyet

Edirne'de Trakya Veteranlar Ligi'nde mücadele eden Keşanspor Masterlar ile Anafartalar Veteranlar'ın rakipleriyle buluşmalrarı çekişmeli anlara sahne oldu.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Trakya Veteranlar Ligi’nde mücadele eden Keşanspor Masterler deplasmanda Tekirdağ Veteranlar ile 1-1 berabere kalırken, ligdeki diğer Keşan temsilcisi Anafartalar Veteranlar ise deplasmanda karşılaştığı Silivri Veteranlar’da 3-0 mağlup oldu. Öte yandan Edirne U14 Ligi’nde mücadele eden Keşan Genç Ordu ise, Saraçhane Stadı'nda Uzunköprü Veteranlar ile karşılaşmasından 4-1 galip ayrıldı.  Bu galibiyetle Keşan Genç Ordu, ligi üçüncü olarak tamamladı.

Edirne'de Trakya Veteranlar Ligi'nde mücadele eden Keşanspor Masterlar ile Anafartalar Veteranlar'ın rakipleriyle buluşmalrarı çekişmeli anlara sahne oldu.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Trakya Veteranlar Ligi’nde mücadele eden Keşanspor Masterler deplasmanda Tekirdağ Veteranlar ile 1-1 berabere kalırken, ligdeki diğer Keşan temsilcisi Anafartalar Veteranlar ise deplasmanda karşılaştığı Silivri Veteranlar’da 3-0 mağlup oldu.

Öte yandan Edirne U14 Ligi’nde mücadele eden Keşan Genç Ordu ise, Saraçhane Stadı'nda Uzunköprü Veteranlar ile karşılaşmasından 4-1 galip ayrıldı.  Bu galibiyetle Keşan Genç Ordu, ligi üçüncü olarak tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.