.

Traktörün altında kalarak hayatını kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2022 - 14:37, Güncelleme: 27.12.2022 - 13:55 582+ kez okundu.
 

Traktörün altında kalarak hayatını kaybetti

Traktörün altında kalarak hayatını kaybetti

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, tarlasını sürerken kontrolden çıkarak devrilen traktörünün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre kaza, Bozyazı ilçesi Çopurlu Mahallesi Haliller mevkiinde meydana geldi. Tarlasını süren Tugay Değirmenci, aniden ters dönen traktörün altında kaldı. Yanında bulunan eşinin ihbarı üzerine bölgeye gelen 112 ekibi ve itfaiye ekibi, ağır yaralanan Değirmenci’yi bulunduğu yerden çıkardı. Ambulansla Bozyazı Devlet Hastanesine götürülen ve burada kalbi duran Değirmenci, doktorların müdahalesi sonucu hayata döndürüldü. Ardından önce özel bir hastaneye, daha sonra Mersin Şehir Hastanesi’ne nakledilen Değirmenci, yolda hayatını kaybetti.Evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Değirmenci’nin, sanayi sitesinde ustalık yaptığı öğrenildi.
Traktörün altında kalarak hayatını kaybetti
Mersin’in Bozyazı ilçesinde, tarlasını sürerken kontrolden çıkarak devrilen traktörünün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre kaza, Bozyazı ilçesi Çopurlu Mahallesi Haliller mevkiinde meydana geldi. Tarlasını süren Tugay Değirmenci, aniden ters dönen traktörün altında kaldı. Yanında bulunan eşinin ihbarı üzerine bölgeye gelen 112 ekibi ve itfaiye ekibi, ağır yaralanan Değirmenci’yi bulunduğu yerden çıkardı. Ambulansla Bozyazı Devlet Hastanesine götürülen ve burada kalbi duran Değirmenci, doktorların müdahalesi sonucu hayata döndürüldü. Ardından önce özel bir hastaneye, daha sonra Mersin Şehir Hastanesi’ne nakledilen Değirmenci, yolda hayatını kaybetti.
Evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Değirmenci’nin, sanayi sitesinde ustalık yaptığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.