.

Trabzonspor Cengiz Ünder i gündemine aldı

Spor (BH) - Blok Haber | 22.04.2021 - 15:44, Güncelleme: 22.04.2021 - 15:47 3020+ kez okundu.
 

Trabzonspor Cengiz Ünder i gündemine aldı

Trabzonspor Cengiz Ünder i gündemine aldı

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan Trabzsonspor, yeni sezona daha güçlü bir kadroyla çıkmak istiyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da istekleri doğrultusunda yeni sezon kadro planlamasına başlandı. İngiltere Premier Lig kulübü Leicester City'de kiralık oynayan ve bonservisi Roma'da bulunan milli futbolcu Cengiz Ünder'in, Süper Lig'e dönebileceği iddia edildi. AVCI ISRARLA İSTİYOR İngiliz basınında çıkan haberlerde, bordo-mavili ekibin, Cengiz Ünder için temasa geçtiği belirtildi. Haberde ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın milli futbolcuyu ısrarla kadrosuna katmayı istediği vurgulandı. Öte yandan Leicester City'nin, Cengiz Ünder'in takımda tutmaya istekli olmadığından ve bu yüzden Trabzonspor'a yakın olduğundan bahsedildi. Genç kanat oyuncusu için bordo-mavililerin yakın zamanda kiralık sözleme teklifinde bulunacağı belirtildi.
Trabzonspor Cengiz Ünder i gündemine aldı

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk yarışından uzak kalan Trabzsonspor, yeni sezona daha güçlü bir kadroyla çıkmak istiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da istekleri doğrultusunda yeni sezon kadro planlamasına başlandı.

İngiltere Premier Lig kulübü Leicester City'de kiralık oynayan ve bonservisi Roma'da bulunan milli futbolcu Cengiz Ünder'in, Süper Lig'e dönebileceği iddia edildi.

AVCI ISRARLA İSTİYOR

İngiliz basınında çıkan haberlerde, bordo-mavili ekibin, Cengiz Ünder için temasa geçtiği belirtildi. Haberde ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın milli futbolcuyu ısrarla kadrosuna katmayı istediği vurgulandı.

Öte yandan Leicester City'nin, Cengiz Ünder'in takımda tutmaya istekli olmadığından ve bu yüzden Trabzonspor'a yakın olduğundan bahsedildi.

Genç kanat oyuncusu için bordo-mavililerin yakın zamanda kiralık sözleme teklifinde bulunacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.