.

TOROSLAR'IN ULAŞIM KALİTESİ ARTIYOR

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 01.12.2020 - 14:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:29 1778+ kez okundu.
 

TOROSLAR'IN ULAŞIM KALİTESİ ARTIYOR

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgını ile topyekun mücadele ederken bir yandan da üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TOROSLAR'IN ULAŞIM KALİTESİ ARTIYOR Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgını ile topyekun mücadele ederken bir yandan da üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye, ilçe merkezi ve yaylalarda yol yapım, bakım, onarım, asfaltlama ve yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde gerçekleştirerek, yerleşim yerlerini daha modern bir görünüme kavuşturuyor. Mahallelerde yol açma ve genişletme çalışmalarına hız verilerek, ilçenin gelişimine katkı sağlanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bu kapsamda; Kepirli Mahallesi'nde yeni yol açım ve kilit parke yol, Yalınayak Mahallesi'nde sathi asfalt, Hamzabeyli Mahallesi'nde taş duvar örme, Gözne Mahallesi'nde kilit parke yol, Tozkoparan Mahallesi'nde asfalt bakım, Hamzabeyli Mahallesi'nde ise büz boru döşeme çalışmaları yaptı. Başkan Yılmaz; "İlçemizi Daha Güzel Yarınlara Hazırlıyoruz" Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yol çalışmalarının program dahilinde devam ettiğini belirterek; "İlçemizde kent estetiğine uygun çalışmalar gerçekleştirirken, bir yandan da ulaşımın standardını daha da yükseltiyoruz. Mevcut yolları yenilemenin yanı sıra yapılaşmanın gelişmeye başladığı bölgelerde de alternatif yollar açarak yeni yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Hızla gelişen ve büyüyen ilçemizde ulaşım ağını daha akıcı ve güvenli hale getirmek adına ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda yol çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En kısa sürede pandemi sürecini atlatıp inşallah daha güzel günlere kavuşacağız. diye konuştu.
Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgını ile topyekun mücadele ederken bir yandan da üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TOROSLAR'IN ULAŞIM KALİTESİ ARTIYOR

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgını ile topyekun mücadele ederken bir yandan da üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye, ilçe merkezi ve yaylalarda yol yapım, bakım, onarım, asfaltlama ve yeni yol açma çalışmalarını program dahilinde gerçekleştirerek, yerleşim yerlerini daha modern bir görünüme kavuşturuyor. Mahallelerde yol açma ve genişletme çalışmalarına hız verilerek, ilçenin gelişimine katkı sağlanıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bu kapsamda; Kepirli Mahallesi'nde yeni yol açım ve kilit parke yol, Yalınayak Mahallesi'nde sathi asfalt, Hamzabeyli Mahallesi'nde taş duvar örme, Gözne Mahallesi'nde kilit parke yol, Tozkoparan Mahallesi'nde asfalt bakım, Hamzabeyli Mahallesi'nde ise büz boru döşeme çalışmaları yaptı.

Başkan Yılmaz;

"İlçemizi Daha Güzel Yarınlara Hazırlıyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yol çalışmalarının program dahilinde devam ettiğini belirterek;

"İlçemizde kent estetiğine uygun çalışmalar gerçekleştirirken, bir yandan da ulaşımın standardını daha da yükseltiyoruz. Mevcut yolları yenilemenin yanı sıra yapılaşmanın gelişmeye başladığı bölgelerde de alternatif yollar açarak yeni yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Hızla gelişen ve büyüyen ilçemizde ulaşım ağını daha akıcı ve güvenli hale getirmek adına ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda yol çalışmalarımızı sürdüreceğiz. En kısa sürede pandemi sürecini atlatıp inşallah daha güzel günlere kavuşacağız.

diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.