.

TOROSLAR'DA ÖNCELİK TEMİZLİK VE HİJYEN

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 27.11.2020 - 13:48, Güncelleme: 27.11.2020 - 13:48 2562+ kez okundu.
 

TOROSLAR'DA ÖNCELİK TEMİZLİK VE HİJYEN

Toroslar Belediyesi son günlerde artış gösteren Korona virüs vakalarına karşı ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını artırdı

TOROSLAR'DA ÖNCELİK TEMİZLİK VE HİJYEN Toroslar Belediyesi, son günlerde artış gösteren Koronavirüs vakalarına karşı ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını artırdı. Pandemi sürecinin başından itibaren sıkı önlemler alan ve kontrol altında tutulabilir olması adına etkin bir mücadele veren belediye, vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli koşullarda yaşaması için yoğun mesaisine devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; rutin temizlik hizmetinin yanı sıra çöp konteynerlerini,  ibadethaneleri, kamu kurumlarını ve işletmeleri  düzenli olarak dezenfekte ediyor. Ekipler ayrıca, boş arsalarda görüntü ve çevre kirliliğine neden olan moloz ve dal atıklarını da toplayarak, çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, toplum sağlığını tehlikeye atan salgına karşı riski en aza indirmek için temizlik ve hijyen seferberliğinin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Başkan Yılmaz; "Ekiplerimiz, gece gündüz ilçemizin her noktasında büyük bir emek ve özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak gerekli tedbirleri alırken, halkımızdan tek isteğimiz mümkün olduğunca evlerinde kalmaları ve bu sayede hem kendilerini hem sevdiklerini korumaları. Bu süreci hep birlikte kurallara uyarak atlatabiliriz" dedi.
Toroslar Belediyesi son günlerde artış gösteren Korona virüs vakalarına karşı ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını artırdı

TOROSLAR'DA ÖNCELİK TEMİZLİK VE HİJYEN

Toroslar Belediyesi, son günlerde artış gösteren Koronavirüs vakalarına karşı ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını artırdı.

Pandemi sürecinin başından itibaren sıkı önlemler alan ve kontrol altında tutulabilir olması adına etkin bir mücadele veren belediye, vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli koşullarda yaşaması için yoğun mesaisine devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler; rutin temizlik hizmetinin yanı sıra çöp konteynerlerini,  ibadethaneleri, kamu kurumlarını ve işletmeleri  düzenli olarak dezenfekte ediyor. Ekipler ayrıca, boş arsalarda görüntü ve çevre kirliliğine neden olan moloz ve dal atıklarını da toplayarak, çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, toplum sağlığını tehlikeye atan salgına karşı riski en aza indirmek için temizlik ve hijyen seferberliğinin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Başkan Yılmaz;

"Ekiplerimiz, gece gündüz ilçemizin her noktasında büyük bir emek ve özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Belediye olarak gerekli tedbirleri alırken, halkımızdan tek isteğimiz mümkün olduğunca evlerinde kalmaları ve bu sayede hem kendilerini hem sevdiklerini korumaları. Bu süreci hep birlikte kurallara uyarak atlatabiliriz"

dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.