.

Toroslar’da ibadethaneler temizleniyor

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2022 - 16:01, Güncelleme: 21.12.2022 - 15:34 1591+ kez okundu.
 

Toroslar’da ibadethaneler temizleniyor

Toroslar’da ibadethaneler temizleniyor

Toroslar Belediyesi, ilçede bulunan camiler, kuran kursları, Cemevi ve öğrenci yurtlarında temizleme çalışmalarını periyodik bir şekilde sürdürüyor.Toroslar Belediyesi ibadethane temizlik ve dezenfektan ekibi, ilçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerdeki mahallelerde bulunan tüm ibadethanelerin temizlik ve dezenfekte işlemlerinde ikinci tura geçti. Ekipler, düzenli olarak yaptıkları çalışmalarla ibadethanelerin her daim pırıl pırıl temiz kalmasını sağlıyor. İbadethanelerdeki halılar, halı yıkama makinesiyle yerinde yıkanırken, avlu, tuvalet, kapı kolları ve ayakkabılık gibi temasın olabileceği tüm yüzeyler dezenfekte ediliyor.Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ibadet yerlerinin temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, "Amacımız, hemşerilerimizin gönül rahatlığıyla ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesidir. Sosyal tesislerin ve ibadethanelerimizin bakım ve onarımlarını, vatandaşlarımız daha rahat ve temiz bir şekilde kullanabilsin diye yapıyoruz. İbadethanelerimizi evimiz gibi görüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde özel bir ekip oluşturduk. Ekibimiz, faaliyetlerini koordineli bir şekilde sürdürüyor" dedi.
Toroslar’da ibadethaneler temizleniyor
Toroslar Belediyesi, ilçede bulunan camiler, kuran kursları, Cemevi ve öğrenci yurtlarında temizleme çalışmalarını periyodik bir şekilde sürdürüyor.
Toroslar Belediyesi ibadethane temizlik ve dezenfektan ekibi, ilçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerdeki mahallelerde bulunan tüm ibadethanelerin temizlik ve dezenfekte işlemlerinde ikinci tura geçti. Ekipler, düzenli olarak yaptıkları çalışmalarla ibadethanelerin her daim pırıl pırıl temiz kalmasını sağlıyor. İbadethanelerdeki halılar, halı yıkama makinesiyle yerinde yıkanırken, avlu, tuvalet, kapı kolları ve ayakkabılık gibi temasın olabileceği tüm yüzeyler dezenfekte ediliyor.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ibadet yerlerinin temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, "Amacımız, hemşerilerimizin gönül rahatlığıyla ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesidir. Sosyal tesislerin ve ibadethanelerimizin bakım ve onarımlarını, vatandaşlarımız daha rahat ve temiz bir şekilde kullanabilsin diye yapıyoruz. İbadethanelerimizi evimiz gibi görüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde özel bir ekip oluşturduk. Ekibimiz, faaliyetlerini koordineli bir şekilde sürdürüyor" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.