.

Tollu’ya sanayi esnafından plaket

Genel 20.11.2018 - 14:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2286+ kez okundu.
 

Tollu’ya sanayi esnafından plaket

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya, Kocahasanlı Küçük Sanayi Sitesi esnafı tarafından plaket taktim edildi.Tollu, asfalt ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilen Kocahasanlı’daki sanayi sitesini ziyaret etti. Erdemli halkının, hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirten Tollu, ilçenin her noktasını adım adım gezerek bölgenin ne ihtiyacı varsa yerine getirildiğini ve hizmetlerin devam edeceğini söyledi.Başkan Tollu ile bir araya gelen sanayi esnafı, gerçekleştirilen projeler ve çalışmalardan dolayı minnettar olduklarını bildirerek, plaket takdiminde bulundu.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya, Kocahasanlı Küçük Sanayi Sitesi esnafı tarafından plaket taktim edildi.
Tollu, asfalt ve çevre düzenlemesi gerçekleştirilen Kocahasanlı’daki sanayi sitesini ziyaret etti. Erdemli halkının, hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirten Tollu, ilçenin her noktasını adım adım gezerek bölgenin ne ihtiyacı varsa yerine getirildiğini ve hizmetlerin devam edeceğini söyledi.
Başkan Tollu ile bir araya gelen sanayi esnafı, gerçekleştirilen projeler ve çalışmalardan dolayı minnettar olduklarını bildirerek, plaket takdiminde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.