.

Tollu: "Limon bahçelerinin yerini beton binalar aldı"

Genel 26.12.2018 - 14:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1174+ kez okundu.
 

Tollu: "Limon bahçelerinin yerini beton binalar aldı"

Erdemli Belediyesi, çevre düzenlemesinde kullanılacak olan çiçek ve bitkileri kendi serasında yetiştiriyor.Erdemli Belediyesi TEMA vakfı ile iş birliği içerisinde fidan dikimi yaparak, daha yeşil bir Erdemli için çalışmalarına devam ediyor. Fidan dikimine katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ortak çalışmaların süreceğini söyledi. "Türkiye çöl olmasın" sloganı ile başlatılan çalışmalara destek veren Tollu, limon bahçelerinin yerini beton binaların aldığını belirterek, düzenlemesi yapılan noktaları yeşillendirerek bu sorunun çözülebileceğini kaydetti.2017 yılında TEMA vakfı ile protokol imzaladıklarını aktaran Tollu, "Elimizden geldiği kadar Erdemli’nin her sokağını, caddesini fidanlarla donatıyoruz. Tabiri caizse bir kök ağaç dikebileceğimiz noktayı yeşillendirdik. Beş altı sene sonra ilçemizin tamamı yeniden yemyeşil olacaktır" dedi.
Erdemli Belediyesi, çevre düzenlemesinde kullanılacak olan çiçek ve bitkileri kendi serasında yetiştiriyor.
Erdemli Belediyesi TEMA vakfı ile iş birliği içerisinde fidan dikimi yaparak, daha yeşil bir Erdemli için çalışmalarına devam ediyor. Fidan dikimine katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ortak çalışmaların süreceğini söyledi. "Türkiye çöl olmasın" sloganı ile başlatılan çalışmalara destek veren Tollu, limon bahçelerinin yerini beton binaların aldığını belirterek, düzenlemesi yapılan noktaları yeşillendirerek bu sorunun çözülebileceğini kaydetti.
2017 yılında TEMA vakfı ile protokol imzaladıklarını aktaran Tollu, "Elimizden geldiği kadar Erdemli’nin her sokağını, caddesini fidanlarla donatıyoruz. Tabiri caizse bir kök ağaç dikebileceğimiz noktayı yeşillendirdik. Beş altı sene sonra ilçemizin tamamı yeniden yemyeşil olacaktır" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.