.

TGF DEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZERE ZİYARET

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.08.2021 - 14:42, Güncelleme: 21.08.2021 - 14:42 1297+ kez okundu.
 

TGF DEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZERE ZİYARET

TGF DEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZERE ZİYARET

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ( TGF)   Genel Başkanı Yılmaz Karaca, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret etti. Ankara’da gerçekleştirilen ziyaret Bakan Özer’e yeni görevinde başarılar dileyen Genel Başkan Karaca, “TGF olarak sizleri bu gün makamınızda ziyaret ediyoruz. Eğitim gibi önemli bir görevi üstlendiniz. Zor bir görev ancak sizin bu göreve getirilmenizden memnuniyet duyduk. Eğitimin önemini en az bizim kadar sizler de biliyorsunuz. Bakanlığınızın başta ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarete TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Cemal İncesoyluer ve Mali Sayman Derya Akbıyık katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren çiçeği burnunda Bakan Mahmut Özer, “Sizlere ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Basın bizim için her zaman önemli ve değerli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı eğitim içermesi nedeniyle en önemli bakanlıklardan birisidir. Yapacak çok işimiz var, çok çalışacağız. Eğitimi de en üst dereceye getireceğiz” ifadelerini kullandı. TGF heyeti ziyaret sonunda Bakan Özer’e plaket takdim etti.
TGF DEN MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZERE ZİYARET

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ( TGF)   Genel Başkanı Yılmaz Karaca, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret etti. Ankara’da gerçekleştirilen ziyaret Bakan Özer’e yeni görevinde başarılar dileyen Genel Başkan Karaca, “TGF olarak sizleri bu gün makamınızda ziyaret ediyoruz. Eğitim gibi önemli bir görevi üstlendiniz. Zor bir görev ancak sizin bu göreve getirilmenizden memnuniyet duyduk. Eğitimin önemini en az bizim kadar sizler de biliyorsunuz. Bakanlığınızın başta ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı’nda gerçekleştirilen ziyarete TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Cemal İncesoyluer ve Mali Sayman Derya Akbıyık katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren çiçeği burnunda Bakan Mahmut Özer, “Sizlere ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Basın bizim için her zaman önemli ve değerli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı eğitim içermesi nedeniyle en önemli bakanlıklardan birisidir. Yapacak çok işimiz var, çok çalışacağız. Eğitimi de en üst dereceye getireceğiz” ifadelerini kullandı. TGF heyeti ziyaret sonunda Bakan Özer’e plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.