.

TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörlüğü'ne Oğuzhan Karatürk atandı

27.12.2023 - 13:42, Güncelleme: 27.12.2023 - 13:42 127+ kez okundu.
 

TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörlüğü'ne Oğuzhan Karatürk atandı

Oğuzhan Karatürk, TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü görevine getirildi. 2006’dan bu yana TAV Havalimanları bünyesinde çeşitli kademelerde görevler üstlenen Karatürk, 2021’den  bu yana Milas-Bodrum Havalimanı'nda Terminal İşletme Koordinatörü olarak görev yapmıştır. Oğuzhan Karatürk, Ömer Sözener'in yıl sonunda İşletme Koordinatörlüğü görevinden ayrılmasıyla  doğan sorumlulukları devralacak ve yeni görevine 1 Ocak 2024 tarihinde başlayacak. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Oğuzhan Karatürk, TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü görevine getirildi. 2006’dan bu yana TAV Havalimanları bünyesinde çeşitli kademelerde görevler üstlenen Karatürk, 2021’den  bu yana Milas-Bodrum Havalimanı'nda Terminal İşletme Koordinatörü olarak görev yapmıştır. Oğuzhan Karatürk, Ömer Sözener'in yıl sonunda İşletme Koordinatörlüğü görevinden ayrılmasıyla  doğan sorumlulukları devralacak ve yeni görevine 1 Ocak 2024 tarihinde başlayacak.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.