.

Tarsus'ta İlaçlama çalışmaları devam ediyor

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 26.11.2020 - 12:56, Güncelleme: 26.11.2020 - 12:56 1978+ kez okundu.
 

Tarsus'ta İlaçlama çalışmaları devam ediyor

Tarsus'ta İlaçlama çalışmaları devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sinek ve diğer zararlılarla mücadele çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Program dahilinde yılın 12 ayı boyunca çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, Tarsus merkez ve bağlı mahallelerde sivrisinek, bit, pire, karasinek, ot sineği, fare, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama yapıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi, sinek ve diğer zararlılarla mücadele çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.   Program dahilinde yılın 12 ayı boyunca faaliyet gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Tarsus- Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Çevre Koruma Birimi ekipleri, Tarsus merkez ve bağlı mahallelerde sivrisinek, bit, pire, karasinek, ot sineği, fare, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışması yürütüyor.   Büyükşehir ekipleri, Tarsus merkez Öğretmenler, Bağlar, Gaziler, Şehitkerim, Şahin, Kavaklı, Kemalpaşa, Altaylılar, Akşemsettin, Fahrettinpaşa, Reşadiye, Fevzi Çakmak ve daha birçok mahallede, bunun yanı sıra bağlı mahalleler olan Hasanağa, Ardıçlı, Olukkoyağı, Yenice ve Takbaş’ta, çöp konteynerleri, su birikintilerinin olduğu alanlar, kanallar, kanalizasyon sistemleri, bodrum katlar, otluk alanlar ile halkın ortak kullandığı noktalarda ilaçlama ve dumanlama çalışmalarına devam ediyor.   Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, başta sinek olmak üzere, diğer zararlılara karşı, sadece yaz aylarında değil, program dahilinde yılın 12 ayı boyunca mücadele yürütüldüğünü söyledi.   Vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen taleplerinde değerlendirilerek ilaçlama faaliyetlerinin uygulandığını kaydeden Ali Boltaç, ekiplerin akşam saatlerinde de cadde dezenfekte ve kaldırım fırçalama işlemine de devam ettiğinin altını çizdi. 
Tarsus'ta İlaçlama çalışmaları devam ediyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sinek ve diğer zararlılarla mücadele çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Program dahilinde yılın 12 ayı boyunca çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, Tarsus merkez ve bağlı mahallelerde sivrisinek, bit, pire, karasinek, ot sineği, fare, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama yapıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sinek ve diğer zararlılarla mücadele çalışmalarına durmaksızın devam ediyor.

 

Program dahilinde yılın 12 ayı boyunca faaliyet gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Tarsus- Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Çevre Koruma Birimi ekipleri, Tarsus merkez ve bağlı mahallelerde sivrisinek, bit, pire, karasinek, ot sineği, fare, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışması yürütüyor.

 

Büyükşehir ekipleri, Tarsus merkez Öğretmenler, Bağlar, Gaziler, Şehitkerim, Şahin, Kavaklı, Kemalpaşa, Altaylılar, Akşemsettin, Fahrettinpaşa, Reşadiye, Fevzi Çakmak ve daha birçok mahallede, bunun yanı sıra bağlı mahalleler olan Hasanağa, Ardıçlı, Olukkoyağı, Yenice ve Takbaş’ta, çöp konteynerleri, su birikintilerinin olduğu alanlar, kanallar, kanalizasyon sistemleri, bodrum katlar, otluk alanlar ile halkın ortak kullandığı noktalarda ilaçlama ve dumanlama çalışmalarına devam ediyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Sorumlusu Ali Boltaç, başta sinek olmak üzere, diğer zararlılara karşı, sadece yaz aylarında değil, program dahilinde yılın 12 ayı boyunca mücadele yürütüldüğünü söyledi.

 

Vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen taleplerinde değerlendirilerek ilaçlama faaliyetlerinin uygulandığını kaydeden Ali Boltaç, ekiplerin akşam saatlerinde de cadde dezenfekte ve kaldırım fırçalama işlemine de devam ettiğinin altını çizdi. 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.