.

Tarsus’ta içmesuyu çalışmaları sürüyor

Dünya (TG) - TARSUS GAZETESİ | 26.07.2022 - 10:03, Güncelleme: 26.07.2022 - 10:14 1665+ kez okundu.
 

Tarsus’ta içmesuyu çalışmaları sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı MESKİ, Tarsus ilçesi Gülek Mahallesi Aspava Drenaj Galerisi İçmesuyu Terfi Hattı yapım işine devam edildiği bildirildi.

Tarsus’ta içmesuyu çalışmaları sürüyor Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünce, Tarsus ilçesi Gülek Mahallesi Aspava Drenaj Galerisi İçmesuyu Terfi Hattı yapım işine devam edildiği bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, MESKİ, tüm ilçelerde başlattığı altyapı yatırımlarına yenilerini de katarak çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede çalışmalarına hız veren ekipler, Tarsus Gülek Mahallesi’nin Elmalı mevkiinde yaşanan yetersiz içmesuyu sorununu çözüme kavuşturacak çalışmalar için harekete geçti. MESKİ Genel Müdürlüğünün yatırım tutarı 4 milyon 221 bin lira olan Tarsus ilçesi Gülek Mahallesi Aspava Drenaj Galerisi İçmesuyu Terfi Hattı yapım işi çerçevesinde bin 198 metre HDPE boru, 2 bin 31 metre çelik boru, 115 metre koruge boru olmak üzere toplam 3 bin 344 metre hat döşemesi, bir adet 50 metreküp su deposu, bir kaptaj, bir terfi merkezi, 2 tahliye odası, bir vantuz odası ile bir çakıl havuzu yapılması planlanıyor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı MESKİ, Tarsus ilçesi Gülek Mahallesi Aspava Drenaj Galerisi İçmesuyu Terfi Hattı yapım işine devam edildiği bildirildi.

Tarsus’ta içmesuyu çalışmaları sürüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğünce, Tarsus ilçesi Gülek Mahallesi Aspava Drenaj Galerisi İçmesuyu Terfi Hattı yapım işine devam edildiği bildirildi.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, MESKİ, tüm ilçelerde başlattığı altyapı yatırımlarına yenilerini de katarak çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede çalışmalarına hız veren ekipler, Tarsus Gülek Mahallesi’nin Elmalı mevkiinde yaşanan yetersiz içmesuyu sorununu çözüme kavuşturacak çalışmalar için harekete geçti.
MESKİ Genel Müdürlüğünün yatırım tutarı 4 milyon 221 bin lira olan Tarsus ilçesi Gülek Mahallesi Aspava Drenaj Galerisi İçmesuyu Terfi Hattı yapım işi çerçevesinde bin 198 metre HDPE boru, 2 bin 31 metre çelik boru, 115 metre koruge boru olmak üzere toplam 3 bin 344 metre hat döşemesi, bir adet 50 metreküp su deposu, bir kaptaj, bir terfi merkezi, 2 tahliye odası, bir vantuz odası ile bir çakıl havuzu yapılması planlanıyor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.