.

Tarsus’ta hafızlara belgeleri verildi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2022 - 20:23, Güncelleme: 23.03.2022 - 10:05 3344+ kez okundu.
 

Tarsus’ta hafızlara belgeleri verildi

Tarsus’ta hafızlara belgeleri verildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde Müftü Ali Can ’Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olup "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini verdi.Müftülüğe bağlı Üçelif Kur’an Kursu’nda hafızlıklarını tamamlayan ve 2022 yılı Ocak ayında yapılan ’Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olan öğrencilerden Yasemin Alpaydın ve Fahriye Gül Ülker’e Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğünce hazırlanıp gönderilen Hafızlık Belgeleri, İlçe Müftüsü Ali Can tarafından verildi.Öğrencilere hafızlık belgelerini takdim eden Müftü Ali Can, "Üçelif Kur’an kursumuzda hafızlıklarını tamamlayarak girdikleri sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hamele-i Kur’an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Kur’an’ın ve İslam’ın hadimi olmalarını Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına, Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Tarsus’ta hafızlara belgeleri verildi
Mersin’in Tarsus ilçesinde Müftü Ali Can ’Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olup "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini verdi.
Müftülüğe bağlı Üçelif Kur’an Kursu’nda hafızlıklarını tamamlayan ve 2022 yılı Ocak ayında yapılan ’Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olan öğrencilerden Yasemin Alpaydın ve Fahriye Gül Ülker’e Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğünce hazırlanıp gönderilen Hafızlık Belgeleri, İlçe Müftüsü Ali Can tarafından verildi.
Öğrencilere hafızlık belgelerini takdim eden Müftü Ali Can, "Üçelif Kur’an kursumuzda hafızlıklarını tamamlayarak girdikleri sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hamele-i Kur’an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Kur’an’ın ve İslam’ın hadimi olmalarını Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına, Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.