.

Tarsus'ta Boşanma Cinayetleri 4 Ölü

Asayiş (MBH) - Mersin Blok Haber | 03.11.2020 - 16:13, Güncelleme: 03.11.2020 - 17:21 2524+ kez okundu.
 

Tarsus'ta Boşanma Cinayetleri 4 Ölü

Tarsus'ta boşanma aşamasındaki eşini, baldızını ve kaynanasını öldüren şahıs intihar etti.

Tarsus'ta boşanma aşamasındaki eşini, baldızını ve kaynanasını öldüren şahıs da hastanede hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay öğle saatlerinde Yarbay Şemsettin mahallesi'nde bir evde meydana geldi. EŞİNİ, BALDIZINI VE KAYNANASINA ATEŞ ETTİ 32 yaşındaki Gültekin Çınar, boşanma aşamasında olduğu eşi Güleser Çınar, baldızı Mislina Yılmaz ve kaynanası Nuran Altunay'a kurşun yağdırdı. Gültekin Çınar daha sonra tabanca ile başına ateş ederek kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesleri üzerine çevredekilerin yaptığı ihbarla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerini güvenlik çemberine alan polis ekipleri delil topladı.  3 KADIN HAYATINI KAYBETTİ Silahlı saldırının yaşandığı yere ulaşan 112 Acil Sağlık Ekiplerinin yaptığı kontrollerde Güleser Çınar, Mislina Yılmaz ve Nuran Altunay'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ Başına ateş eden Gültekin Çınar ise yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 32 yaşındaki Gültekin Çınar, kaldırıldığı hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ Eşi tarafından öldürülen Güleser Çınar'ın 2 Haziran 2020 tarihinde Aile içi Şiddet Bürosuna müracat ederek 30 gün uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi. Ancak Çınar'ın 3 Temmuz 2020 günü mahkemeye dilekçe vererek kendi isteği ile tedbir kararını kaldırdığı kaydedildi.
Tarsus'ta boşanma aşamasındaki eşini, baldızını ve kaynanasını öldüren şahıs intihar etti.

Tarsus'ta boşanma aşamasındaki eşini, baldızını ve kaynanasını öldüren şahıs da hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay öğle saatlerinde Yarbay Şemsettin mahallesi'nde bir evde meydana geldi.

EŞİNİ, BALDIZINI VE KAYNANASINA ATEŞ ETTİ

32 yaşındaki Gültekin Çınar, boşanma aşamasında olduğu eşi Güleser Çınar, baldızı Mislina Yılmaz ve kaynanası Nuran Altunay'a kurşun yağdırdı. Gültekin Çınar daha sonra tabanca ile başına ateş ederek kanlar içinde yere yığıldı.

Silah sesleri üzerine çevredekilerin yaptığı ihbarla olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerini güvenlik çemberine alan polis ekipleri delil topladı. 

3 KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Silahlı saldırının yaşandığı yere ulaşan 112 Acil Sağlık Ekiplerinin yaptığı kontrollerde Güleser Çınar, Mislina Yılmaz ve Nuran Altunay'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Başına ateş eden Gültekin Çınar ise yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

32 yaşındaki Gültekin Çınar, kaldırıldığı hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Eşi tarafından öldürülen Güleser Çınar'ın 2 Haziran 2020 tarihinde Aile içi Şiddet Bürosuna müracat ederek 30 gün uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

Ancak Çınar'ın 3 Temmuz 2020 günü mahkemeye dilekçe vererek kendi isteği ile tedbir kararını kaldırdığı kaydedildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.