.

TARSUSLULAR BELEDİYEDEN MOBİL KUAFÖR UYGULAMASI İSTİYOR

Tarsus (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.05.2021 - 12:44, Güncelleme: 05.05.2021 - 12:44 2917+ kez okundu.
 

TARSUSLULAR BELEDİYEDEN MOBİL KUAFÖR UYGULAMASI İSTİYOR

TARSUSLULAR BELEDİYEDEN MOBİL KUAFÖR UYGULAMASI İSTİYOR

Tarsus’ta berberlerin hizmetleri zamlanınca  tepkiler meydana geldi.  Berberler ve Kuaförler Odası tarafından yapılan  son güncellemeyle birlikte  saç ve sakal traşı 50 TL oldu. Tıraş zammı özellikle pandemi döneminde  yapılması da bu tepkiyi arttırıyor. Gözler Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kırsalda hizmete soktuğu Mobil Kuaför uygulamasına çevrildi. Berberler ve Kuaförler Odasının yaptığı son zamlardan sonra gazetemizi arayan vatandaşlar; ‘’Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı  Mobil Kuaför  uygulamasını biz şehrimizde de istiyoruz. Şayet mobil kuaför tırı şehir merkezinde hizmet verecek olursa en azından ekonomik manada sıkıntı çeken vatandaşa bir nebzede faydalı olur’’diyor.
TARSUSLULAR BELEDİYEDEN MOBİL KUAFÖR UYGULAMASI İSTİYOR

Tarsus’ta berberlerin hizmetleri zamlanınca  tepkiler meydana geldi.  Berberler ve Kuaförler Odası tarafından yapılan  son güncellemeyle birlikte  saç ve sakal traşı 50 TL oldu.

Tıraş zammı özellikle pandemi döneminde  yapılması da bu tepkiyi arttırıyor.

Gözler Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kırsalda hizmete soktuğu Mobil Kuaför uygulamasına çevrildi.

Berberler ve Kuaförler Odasının yaptığı son zamlardan sonra gazetemizi arayan vatandaşlar;

‘’Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı  Mobil Kuaför  uygulamasını biz şehrimizde de istiyoruz.

Şayet mobil kuaför tırı şehir merkezinde hizmet verecek olursa en azından ekonomik manada sıkıntı çeken vatandaşa bir nebzede faydalı olur’’diyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.