.

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde 1. etabın yol açma ve doldurma çalışmaları başladı

Genel 16.04.2020 - 11:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2436+ kez okundu.
 

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde 1. etabın yol açma ve doldurma çalışmaları başladı

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin yol yapım çalışmalarına başlanıldı. İçerisinde 52 sanayi alanı ve 5 tesis hizmet binası yer alacak olan organize sanayi bölgesi için 11 kilometre açılacak olan yolun şu ana kadar 20 metre yol genişliğinde 2,2 kilometresi tamamlandı. Yapılacak olan yeni sanayi bölgesinin istihdam ve ekonomik açıdan önemli bir kurtuluş olduğunu ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Bir kentte eğer mücadele edilecekse başta işsizlikle, istihdam sorunuyla mücadele edilmelidir" dedi. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 1. etabın yol açma ve doldurma çalışmalarına başladıklarını kaydeden Bozdoğan, yeni sanayi bölgesinin tamamlanıp, faaliyete geçtiğinde kentin işsizliğine çözüm olacağını ve ekonomiyi ayağa kaldıracağını söyledi.
Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin yol yapım çalışmalarına başlanıldı.
İçerisinde 52 sanayi alanı ve 5 tesis hizmet binası yer alacak olan organize sanayi bölgesi için 11 kilometre açılacak olan yolun şu ana kadar 20 metre yol genişliğinde 2,2 kilometresi tamamlandı. Yapılacak olan yeni sanayi bölgesinin istihdam ve ekonomik açıdan önemli bir kurtuluş olduğunu ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Bir kentte eğer mücadele edilecekse başta işsizlikle, istihdam sorunuyla mücadele edilmelidir" dedi.
Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 1. etabın yol açma ve doldurma çalışmalarına başladıklarını kaydeden Bozdoğan, yeni sanayi bölgesinin tamamlanıp, faaliyete geçtiğinde kentin işsizliğine çözüm olacağını ve ekonomiyi ayağa kaldıracağını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.