.

TARSUS İDMANYURDU DEPLASMANDA BUGÜN BEŞİKTAŞ İLE OYNUYOR

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 17.12.2020 - 11:23, Güncelleme: 17.12.2020 - 11:23 1953+ kez okundu.
 

TARSUS İDMANYURDU DEPLASMANDA BUGÜN BEŞİKTAŞ İLE OYNUYOR

TARSUS İDMANYURDU DEPLASMANDA BUGÜN BEŞİKTAŞ İLE OYNUYOR

 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus idman Yurdu Kulüp Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur  Müsabakasına hazır olduklarını bildirdi. Tarihimizde ilk kez Beşiktas ile oynayacaklarını ve bunun ise gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Basın Sözcüsü Can, "Beşiktaş Süper ligimizin 3 büyük takımından birisi. Cumhuriyetle yaşıt kulübümüz Tarsus idman Yurdu olarak Beşiktaş karşısına haddimizi bilerek çıkacağız, oyunumuzu oynayacağız. Maç saat 21 de. A spor maçı naklen yaynınlayacak.  
TARSUS İDMANYURDU DEPLASMANDA BUGÜN BEŞİKTAŞ İLE OYNUYOR

 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus

idman Yurdu Kulüp Basın Sözcüsü Hakan

Canan Can, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur

 Müsabakasına hazır olduklarını bildirdi.

Tarihimizde ilk kez Beşiktas ile oynayacaklarını ve bunun ise gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Basın Sözcüsü Can, "Beşiktaş Süper ligimizin 3 büyük takımından birisi. Cumhuriyetle yaşıt kulübümüz Tarsus idman Yurdu olarak Beşiktaş karşısına haddimizi bilerek çıkacağız, oyunumuzu oynayacağız.

Maç saat 21 de. A spor maçı naklen yaynınlayacak.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.