.

Tarsus İdman Yurdu’nda Ergün Penbe dönemi

Siyaset 16.07.2019 - 13:18, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2193+ kez okundu.
 

Tarsus İdman Yurdu’nda Ergün Penbe dönemi

TFF 2. Lig takımlarından Tarsus İdman Yurdu’nu yeni sezonda Ergün Penbe çalıştıracak. Penbe’nin yardımcılığını ise Oğuzhan Birdal yapacak.Kulüp binasında Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Mustafa Şendağ ve yöneticileriyle bir araya gelen Ergün Penbe, 1 yıllık sözleşme imzaladı.Hacettepespor ile profesyonel antrenörlük kariyerine başlayan Ergün Penbe, sırasıyla Mersin İdman Yurdu, Kartalspor, Kayseri Erciyesspor, Giresunspor ve İnegölspor takımlarını çalıştırdı.
TFF 2. Lig takımlarından Tarsus İdman Yurdu’nu yeni sezonda Ergün Penbe çalıştıracak. Penbe’nin yardımcılığını ise Oğuzhan Birdal yapacak.
Kulüp binasında Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Mustafa Şendağ ve yöneticileriyle bir araya gelen Ergün Penbe, 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Hacettepespor ile profesyonel antrenörlük kariyerine başlayan Ergün Penbe, sırasıyla Mersin İdman Yurdu, Kartalspor, Kayseri Erciyesspor, Giresunspor ve İnegölspor takımlarını çalıştırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.