.

TARSUS İDMAN YURDU , SARİ CEPHE TARAFTAR GRUBUNDAN YÖNETİME SERT TEPKİ

Spor (BH) - Blok Haber | 14.01.2021 - 13:57, Güncelleme: 14.01.2021 - 13:57 2256+ kez okundu.
 

TARSUS İDMAN YURDU , SARİ CEPHE TARAFTAR GRUBUNDAN YÖNETİME SERT TEPKİ

TARSUS İDMAN YURDU , SARİ CEPHE TARAFTAR GRUBUNDAN YÖNETİME SERT TEPKİ

Tarsus İdman Yurdu spor kulübü transfer sezonu açılmasına rağmen, yönetimin henüz yasağını kaldırmamakta bununla ilgili açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu SARI CEPHE grupunun başkanı  Selahattin BAL şu sözleri söyledi :   "Sevgili Tarsus İdman Yurdu sevdalıları transfer sürecinin başlamasına rağmen yönetim henüz transfer yasağını kaldırmış değil. Hiç bir yöneticinin çıkıp açıklama yapmaması Tarsus İdman Yurdu gibi köklü bir takımın sahipsizmiş  gibi davranılması biz taraftarları derinden üzüyor. Yönetimin ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz. Takıma katkıda bulunmadığı gibi katkıda bulunmak isteyenlerin önünü kesiyor, takımın zarar görmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunlar gerçek Tarsus sevdalısı olamaz. ismini duyurmak için koltukta oturan Başkan ve yönetim istemiyoruz.Eğer bu takım için elinizi cebinize atmayacaksanız hemen istifa edin. Bizler bu takımın arkasında olduğumuz sürece hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak kimsenin oyuncağı olmayacak. Unutulmamalıdır ki bizler şahısa değil armaya sevdalı kişileriz..."
TARSUS İDMAN YURDU , SARİ CEPHE TARAFTAR GRUBUNDAN YÖNETİME SERT TEPKİ

Tarsus İdman Yurdu spor kulübü transfer sezonu açılmasına rağmen, yönetimin henüz yasağını kaldırmamakta bununla ilgili açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu SARI CEPHE grupunun başkanı  Selahattin BAL şu sözleri söyledi :

 

"Sevgili Tarsus İdman Yurdu sevdalıları transfer sürecinin başlamasına rağmen yönetim henüz transfer yasağını kaldırmış değil. Hiç bir yöneticinin çıkıp açıklama yapmaması Tarsus İdman Yurdu gibi köklü bir takımın sahipsizmiş  gibi davranılması biz taraftarları derinden üzüyor. Yönetimin ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz. Takıma katkıda bulunmadığı gibi katkıda bulunmak isteyenlerin önünü kesiyor, takımın zarar görmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Bunlar gerçek Tarsus sevdalısı olamaz. ismini duyurmak için koltukta oturan Başkan ve yönetim istemiyoruz.Eğer bu takım için elinizi cebinize atmayacaksanız hemen istifa edin. Bizler bu takımın arkasında olduğumuz sürece hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak kimsenin oyuncağı olmayacak. Unutulmamalıdır ki bizler şahısa değil armaya sevdalı kişileriz..."

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.