.

TARSUS İDMAN YURDU HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.05.2021 - 13:21, Güncelleme: 05.05.2021 - 13:28 2745+ kez okundu.
 

TARSUS İDMAN YURDU HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI

TARSUS İDMAN YURDU HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI

Tarsus Belediye Başkanı'ndan Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı'na, Tarsus Protokolü'nden Tarsus Halkı'na, Yerel Basın'ından spor camiasına, taraftarından sivil toplum kuruluşlarına toplumun hangi kesiminden olursak olalım her zaman ve mekânda birlik, beraberlik ve dayanışma içinde Tarsus İdman Yurdu ailesi olmalıyız. Tarsus İdman Yurdu ailesi olarak kırmadan, incitmeden, aramıza duvar örmeden, tek yumruk olmalıyız. Hedef şampiyonluk ise kucaklaşmalıyız. Şöyle olmuş, böyle denilmişleri bir kenara bırakarak, dilimize sahip çıkmalıyız. Elimizi bir kez havaya kaldırdıysak "sükut ikrardan olmalıdır" bilinciyle hareket etmeliyiz. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık seçildiği günden bu güne kadar Tarsus İdman Yurdu'na maddi ve manevi destek vermiştir, bundan sonra da vermeye devam edecektir. Önemli olan sosyal medya üzerinden olumsuz paylaşımlarla ayrıştırıcı değil yapıcı, kaynaştırıcı, birleştirici paylaşımlar yaparak Tarsus İdman Yurdu'muza katkı ve fayda sağlamaktır. Kısacası; Kol kırılır, yen içinde kalır. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'da Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık'ta yıpratılmamalıdır, yıpranmamalıdır. Atalarımız boşu boşuna söylememiştir; "hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır." Tarsus İdman Yurdu'na dair bir sorun ve sıkıntı var ise her iki başkan oturup konuşarak çözüm bulmalıdır. Anlatmak istediğim, Fitneden, fesatlıktan, iki dillilikten ve de dedikodudan uzak duralım. Birbirimizi kesmeyelim, birbirimizi asmayalım... Tarsus İdmanyurdu ailesi etrafında birleşelim, güç birliği edelim... Yani; Tarsus İdman Yurdu, "Ben Tarsusluyum" diyen herkesin ortak paydası ve gönül sevdasıdır. Ortak paydamıza, gönül sevdamıza karşı çözüm odaklı bir duruş sergilemeliyiz. Sözün kısası; Tarsus İdman Yurdu'nun şampiyonluğu için hepimiz hep destek, tam destek vermeliyiz.  Sağlıcakla Kalın.
TARSUS İDMAN YURDU HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI

Tarsus Belediye Başkanı'ndan Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı'na, Tarsus Protokolü'nden Tarsus Halkı'na, Yerel Basın'ından spor camiasına, taraftarından sivil toplum kuruluşlarına toplumun hangi kesiminden olursak olalım her zaman ve mekânda birlik, beraberlik ve dayanışma içinde Tarsus İdman Yurdu ailesi olmalıyız.

Tarsus İdman Yurdu ailesi olarak kırmadan, incitmeden, aramıza duvar örmeden, tek yumruk olmalıyız. Hedef şampiyonluk ise kucaklaşmalıyız. Şöyle olmuş, böyle denilmişleri bir kenara bırakarak, dilimize sahip çıkmalıyız. Elimizi bir kez havaya kaldırdıysak "sükut ikrardan olmalıdır" bilinciyle hareket etmeliyiz.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık seçildiği günden bu güne kadar Tarsus İdman Yurdu'na maddi ve manevi destek vermiştir, bundan sonra da vermeye devam edecektir.

Önemli olan sosyal medya üzerinden olumsuz paylaşımlarla ayrıştırıcı değil yapıcı, kaynaştırıcı, birleştirici paylaşımlar yaparak Tarsus İdman Yurdu'muza katkı ve fayda sağlamaktır.

Kısacası; Kol kırılır, yen içinde kalır.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'da Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık'ta yıpratılmamalıdır, yıpranmamalıdır.

Atalarımız boşu boşuna söylememiştir; "hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır." Tarsus İdman Yurdu'na dair bir sorun ve sıkıntı var ise her iki başkan oturup konuşarak çözüm bulmalıdır.

Anlatmak istediğim, Fitneden, fesatlıktan, iki dillilikten ve de dedikodudan uzak duralım. Birbirimizi kesmeyelim, birbirimizi asmayalım...

Tarsus İdmanyurdu ailesi etrafında birleşelim, güç birliği edelim...

Yani; Tarsus İdman Yurdu, "Ben Tarsusluyum" diyen herkesin ortak paydası ve gönül sevdasıdır. Ortak paydamıza, gönül sevdamıza karşı çözüm odaklı bir duruş sergilemeliyiz.

Sözün kısası; Tarsus İdman Yurdu'nun şampiyonluğu için hepimiz hep destek, tam destek vermeliyiz.  Sağlıcakla Kalın.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.