.

TARSUS DOĞA PARKI BAYRAM BOYUNCA AÇIK KALACAK

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 06.05.2022 - 09:56, Güncelleme: 06.05.2022 - 09:56 3006+ kez okundu.
 

TARSUS DOĞA PARKI BAYRAM BOYUNCA AÇIK KALACAK

TARSUS DOĞA PARKI BAYRAM BOYUNCA AÇIK KALACAK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi bünyesinde bulunan Tarsus Doğa Parkı, Ramazan Bayramı boyunca açık kalacak.   Kent genelinden ve diğer il’lerden her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği Tarsus Doğa Parkı, Ramazan Bayramı’nın birinci gününe denk gelen Pazartesi günü de dahil olmak üzere, tatil boyunca açık kalacak.
TARSUS DOĞA PARKI BAYRAM BOYUNCA AÇIK KALACAK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi bünyesinde bulunan Tarsus Doğa Parkı, Ramazan Bayramı boyunca açık kalacak.

 

Kent genelinden ve diğer il’lerden her yıl binlerce insanın ziyaret ettiği Tarsus Doğa Parkı, Ramazan Bayramı’nın birinci gününe denk gelen Pazartesi günü de dahil olmak üzere, tatil boyunca açık kalacak.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.