.

TARSUS BELEDİYESİ MECLİSİNDEN SPORA VE SPORCULARA DESTEK

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 05.08.2022 - 16:44, Güncelleme: 05.08.2022 - 16:44 7129+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ MECLİSİNDEN SPORA VE SPORCULARA DESTEK

11 branşta Çukurova’nın en fazla sporcuya sahip Belediyesi olan Tarsus Belediyesi, spora destek faaliyetlerine devam ediyor.

TARSUS BELEDİYESİ MECLİSİNDEN SPORA VE SPORCULARA DESTEK 11 farklı branşta,  2000’den fazla sporcu ve 1300 lisanslı sporcusuyla elde ettiği, ulusal ve uluslararası başarılarla adından söz ettiren ve 11 branşta Çukurova’nın en fazla sporcuya sahip Belediyesi olan Tarsus Belediyesi, spora destek faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Ağustos Ayı Olağan Meclisi’nde Tarsus Belediyespor Kulübüne 400 Bin TL nakdi yardım gerçekleştirmesi maddesi görüşülerek karara bağlandı.   Tarsus Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Gençliğe, spora ve sporcuya sağladığı destekler ile bilinen Tarsus Belediyesi spora destek çalışmalarını sürdürüyor. 7 gündem maddesinin bulunduğu mecliste faaliyetlerini aralıksız sürdürebilmesi için Tarsus Belediyespor Kulübüne 400 Bin TL nakdi yardım gerçekleştirmesi maddesi de görüşülerek karara bağlandı. Çocukları ve gençleri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla her yıl binlerce öğrenciye kurs imkânı sunan Tarsus Belediyesi kente yeni spor alanları kazandırırken, mevcut tesislerin de bakım ve onarımlarını eksiksiz sürdürüyor. Futbol, basketbol, voleybol, boks, karate, güreş, muaythai, wushu, kickboks, özel sporcular, triatlon, yüzme, tenis, atletizm ve jimnastik branşlarında faaliyet gösteren Tarsus Belediyespor Kulübü, Kadın basketbol ve voleybol takımları olan Süper Amatör Lig'de futbol takımı bulunan ve altyapısı itibariyle Çukurova bölgesinde lisanslı ve performans oyuncuları ile rövanşta olan bir kulüp olarak çalışmalarına devam ediyor.    KENTE NİCE BAŞARILAR KAZANDIRILIYOR Çeşitli şampiyonlukları kente kazandırarak Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde Şampiyonluk Yaşayan ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadelede eden Kadın Basketbol Takımı ve Voleybol Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele etmiş ve tamamı alt yapıdan oluşan sporcuları ile Mersin İlini temsil etme başarısına ulaşmış Kadın Voleybol Takımları ile de başarılarını sürdüren Belediyespor Kulübü gençlerin uğrak noktası olma özelliği de taşıyor.                                                                                                                
11 branşta Çukurova’nın en fazla sporcuya sahip Belediyesi olan Tarsus Belediyesi, spora destek faaliyetlerine devam ediyor.

TARSUS BELEDİYESİ MECLİSİNDEN SPORA VE SPORCULARA DESTEK

11 farklı branşta,  2000’den fazla sporcu ve 1300 lisanslı sporcusuyla elde ettiği, ulusal ve uluslararası başarılarla adından söz ettiren ve 11 branşta Çukurova’nın en fazla sporcuya sahip Belediyesi olan Tarsus Belediyesi, spora destek faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Ağustos Ayı Olağan Meclisi’nde Tarsus Belediye spor Kulübüne 400 Bin TL nakdi yardım gerçekleştirmesi maddesi görüşülerek karara bağlandı.

 

Tarsus Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Gençliğe, spora ve sporcuya sağladığı destekler ile bilinen Tarsus Belediyesi spora destek çalışmalarını sürdürüyor. 7 gündem maddesinin bulunduğu mecliste faaliyetlerini aralıksız sürdürebilmesi için Tarsus Belediye spor Kulübüne 400 Bin TL nakdi yardım gerçekleştirmesi maddesi de görüşülerek karara bağlandı. Çocukları ve gençleri spor yapmaya teşvik etmek amacıyla her yıl binlerce öğrenciye kurs imkânı sunan Tarsus Belediyesi kente yeni spor alanları kazandırırken, mevcut tesislerin de bakım ve onarımlarını eksiksiz sürdürüyor. Futbol, basketbol, voleybol, boks, karate, güreş, muaythai, wushu, kickboks, özel sporcular, triatlon, yüzme, tenis, atletizm ve jimnastik branşlarında faaliyet gösteren Tarsus Belediye spor Kulübü, Kadın basketbol ve voleybol takımları olan Süper Amatör Lig'de futbol takımı bulunan ve altyapısı itibariyle Çukurova bölgesinde lisanslı ve performans oyuncuları ile rövanşta olan bir kulüp olarak çalışmalarına devam ediyor. 

 

KENTE NİCE BAŞARILAR KAZANDIRILIYOR

Çeşitli şampiyonlukları kente kazandırarak Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde Şampiyonluk Yaşayan ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadelede eden Kadın Basketbol Takımı ve Voleybol Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele etmiş ve tamamı alt yapıdan oluşan sporcuları ile Mersin İlini temsil etme başarısına ulaşmış Kadın Voleybol Takımları ile de başarılarını sürdüren Belediye spor Kulübü gençlerin uğrak noktası olma özelliği de taşıyor.                                                                                                                

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.