.

TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI EVİNDE ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDI

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 07.02.2022 - 09:02, Güncelleme: 07.02.2022 - 10:20 5670+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI EVİNDE ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDI

TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI EVİNDE ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDI

Kadın basketbol 1. ligi'ndeki temsilcimiz Tarsus Belediyesi kritik virajdan galibiyet alarak çıktı. Urla belediyesi karşısında ilk periyodu 12-8 önde bitiren ekibimiz, 2. periyotta üstünlüğünü sürdürünce ilk yarıda 28-22 önde kapattı. 3. periyotta 1 sayılık üstünlük sağlayan kızlarımız son periyoda 45-38 önde girdi. son periyotta işler iyi gitmesede ekibimiz. sahadan 55- 53 önden ayrıldı. Bu sonuçla ekibimiz  düşme potasından uzaklaşıp galibiyet sayısını play-off potasıyla  eşitlemiş oldu.   Takımımızda  Sharon 19 sayı, Cansu 11 sayı 8 asist, Deniz 9 sayı 2 asist, Ezgi 7 sayı 2 asist ile oynadılar. Tarsus Belediyesi teknik ekibimiz ve kızlarımız; "Basketbol Takımımızın her zaman en büyük destekçisi olan ve bizleri yalnız bırakmayan Tarsus Belediye Başkanı Sayın Doktor Haluk BOZDOĞAN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" Sözlerini ekledi  teknik ekibimizi ve kızlarımızı tebrik ediyoruz.
TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI EVİNDE ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDI

Kadın basketbol 1. ligi'ndeki temsilcimiz Tarsus Belediyesi kritik virajdan galibiyet alarak çıktı.

Urla belediyesi karşısında ilk periyodu 12-8 önde bitiren ekibimiz, 2. periyotta üstünlüğünü sürdürünce ilk yarıda 28-22 önde kapattı. 3. periyotta 1 sayılık üstünlük sağlayan kızlarımız son periyoda 45-38 önde girdi. son periyotta işler iyi gitmesede ekibimiz. sahadan 55- 53 önden ayrıldı.

Bu sonuçla ekibimiz  düşme potasından uzaklaşıp galibiyet sayısını play-off potasıyla  eşitlemiş oldu.  

Takımımızda  Sharon 19 sayı, Cansu 11 sayı 8 asist, Deniz 9 sayı 2 asist, Ezgi 7 sayı 2 asist ile oynadılar.

Tarsus Belediyesi teknik ekibimiz ve kızlarımız;

"Basketbol Takımımızın her zaman en büyük destekçisi olan ve bizleri yalnız bırakmayan Tarsus Belediye Başkanı Sayın Doktor Haluk BOZDOĞAN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz"

Sözlerini ekledi 

teknik ekibimizi ve kızlarımızı tebrik ediyoruz.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.