.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'dan ilk seçim açıklaması

01.04.2019 - 13:27, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2499+ kez okundu.
 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'dan ilk seçim açıklaması

Mersin Tarsus ilçesinde yapılan 2019 yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Tarsus Belediyesi'nin yeni başkanı Haluk Bozdoğan, "Tarsus'ta yeni bir sayfa açılıyor. Üzerimizdeki sorumluluk çok büyük. Halkımızla birlikte yürüyeceğimiz bu yol aydınlık olacak" dedi. [caption id="attachment_7891" align="aligncenter" width="1066"] Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan[/caption] Bozdoğan, seçimlerin ardından bir açıklama yaptı. 5 hizmet yılı içinde Tarsus'ta destan yazacaklarını söyleyen Bozdoğan, "Çok mutluyum. Tarsus için yeni bir sayfa açılıyor. Üzerimizdeki sorumluluk çok büyük. Bütün Tarsus'un başkanıyım. Herkesi kucaklayarak bu yolda yürümek zorundayım. Yürüyeceğimiz bu yol aydınlık olacak" diye konuştu. Bozdoğan, Tarsus'u eski zengin günlerine döndürmek istediklerini ve bunun için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.
Mersin Tarsus ilçesinde yapılan 2019 yerel seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre Tarsus Belediyesi'nin yeni başkanı Haluk Bozdoğan,
"Tarsus'ta yeni bir sayfa açılıyor. Üzerimizdeki sorumluluk çok büyük. Halkımızla birlikte yürüyeceğimiz bu yol aydınlık olacak"
dedi. [caption id="attachment_7891" align="aligncenter" width="1066"]Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan[/caption] Bozdoğan, seçimlerin ardından bir açıklama yaptı. 5 hizmet yılı içinde Tarsus'ta destan yazacaklarını söyleyen Bozdoğan,
"Çok mutluyum. Tarsus için yeni bir sayfa açılıyor. Üzerimizdeki sorumluluk çok büyük. Bütün Tarsus'un başkanıyım. Herkesi kucaklayarak bu yolda yürümek zorundayım. Yürüyeceğimiz bu yol aydınlık olacak"
diye konuştu. Bozdoğan, Tarsus'u eski zengin günlerine döndürmek istediklerini ve bunun için çalışacaklarını da sözlerine ekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.