.

Şükrü Erbaş, Mersin’de şiir severlerle buluştu

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2023 - 13:16, Güncelleme: 21.03.2023 - 10:53 3914+ kez okundu.
 

Şükrü Erbaş, Mersin’de şiir severlerle buluştu

Şükrü Erbaş, Mersin’de şiir severlerle buluştu

Ünlü şair Şükrü Erbaş, son dönemde yazar-okur buluşmalarına ev sahipliği yapan Palm City Alışveriş Merkezinde sevenleriyle buluştu.Son kitabı ’Sitem Taşları’nın yayımlanmasının ardından söyleşi ve imza günleriyle okurlarıyla buluşan Erbaş, bir yenisini Palm City’de gerçekleştirdi. Palm City Etkinlik Alanında gerçekleşen imza gününde ünlü yazar, hem şiir severlerin sorularını yanıtladı hem de sevenleriyle fotoğraf çektirip kitaplarını imzaladı.
Şükrü Erbaş, Mersin’de şiir severlerle buluştu
Ünlü şair Şükrü Erbaş, son dönemde yazar-okur buluşmalarına ev sahipliği yapan Palm City Alışveriş Merkezinde sevenleriyle buluştu.
Son kitabı ’Sitem Taşları’nın yayımlanmasının ardından söyleşi ve imza günleriyle okurlarıyla buluşan Erbaş, bir yenisini Palm City’de gerçekleştirdi. Palm City Etkinlik Alanında gerçekleşen imza gününde ünlü yazar, hem şiir severlerin sorularını yanıtladı hem de sevenleriyle fotoğraf çektirip kitaplarını imzaladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.