.

’Şirinler’ Mersin’de miniklerle buluştu

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2022 - 13:20, Güncelleme: 24.10.2022 - 12:30 2238+ kez okundu.
 

’Şirinler’ Mersin’de miniklerle buluştu

’Şirinler’ Mersin’de miniklerle buluştu

Mersin’de her yaştan ziyaretçisine renkli ve eğlenceli etkinlikler sunan Palm City Alışveriş Merkezi, hafta sonu ’Şirinler’ etkinliğine ev sahipliği yaptı.Huzurlu bir köyde yaşayan ve Gargamel’i zekalarıyla alt etmeye çalışan ’Şirinler’ adlı küçük mavi dostların maceralarını anlatıldığı dünyaca ünlü çizgi dizi Şirinler, Palm City Alışveriş Merkezi Etkinlik Alanınnda 2 gün boyunca minik misafirleriyle buluştu. Yoğun ilgili gören etkinlikte ’Şirine, Şakacı Şirin ve Şirin Baba’ eğlenceli şarkıları ve dansları ile çocuklara unutamayacakları bir hafta sonu yaşattı.
’Şirinler’ Mersin’de miniklerle buluştu
Mersin’de her yaştan ziyaretçisine renkli ve eğlenceli etkinlikler sunan Palm City Alışveriş Merkezi, hafta sonu ’Şirinler’ etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Huzurlu bir köyde yaşayan ve Gargamel’i zekalarıyla alt etmeye çalışan ’Şirinler’ adlı küçük mavi dostların maceralarını anlatıldığı dünyaca ünlü çizgi dizi Şirinler, Palm City Alışveriş Merkezi Etkinlik Alanınnda 2 gün boyunca minik misafirleriyle buluştu. Yoğun ilgili gören etkinlikte ’Şirine, Şakacı Şirin ve Şirin Baba’ eğlenceli şarkıları ve dansları ile çocuklara unutamayacakları bir hafta sonu yaşattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.