.

Silifke Adliyesinde hijyen, iş güvenliği ve ilk yardım eğitimi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 15:29, Güncelleme: 28.01.2023 - 15:32 4761+ kez okundu.
 

Silifke Adliyesinde hijyen, iş güvenliği ve ilk yardım eğitimi

Silifke Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Silifke Adliyesinde gerçekleştirilen hijyen, iş güvenliği ve ilk yardım konularında verilen eğitim programlarını başarıyla tamamlandı

Silifke Adliyesinde hijyen, iş güvenliği ve ilk yardım eğitimi Silifke Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Silifke Adliyesinde gerçekleştirilen hijyen, iş güvenliği ve ilk yardım konularında verilen eğitim programlarını başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Silifke Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Korkmaz, Silifke Adliyesinde görev yapan cumhuriyet savcıları, daire amirleri ve sertifika almaya hak kazanan adliye personeli katıldı. Sertifika töreninde konuşan Başsavcısı Selman Eskiler, verilen eğitimlerde emeği geçen hocalara, eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılara, sertifika programını düzenleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına ve törene katılarak adliye çalışanlarını yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından Selman Eskiler tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serpil Çevik’e, bugüne kadar gösterilen işbirliği ve kurumsal dayanışma sebebiyle plaket ve çiçek takdim edildi. Akabinde kursu başarıyla tamamlayan personele sertifikaları verildi.
Silifke Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Silifke Adliyesinde gerçekleştirilen hijyen, iş güvenliği ve ilk yardım konularında verilen eğitim programlarını başarıyla tamamlandı

Silifke Adliyesinde hijyen, iş güvenliği ve ilk yardım eğitimi

Silifke Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Silifke Adliyesinde gerçekleştirilen hijyen, iş güvenliği ve ilk yardım konularında verilen eğitim programlarını başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen programa, Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Selman Eskiler, Silifke Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Korkmaz, Silifke Adliyesinde görev yapan cumhuriyet savcıları, daire amirleri ve sertifika almaya hak kazanan adliye personeli katıldı.
Sertifika töreninde konuşan Başsavcısı Selman Eskiler, verilen eğitimlerde emeği geçen hocalara, eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılara, sertifika programını düzenleyen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına ve törene katılarak adliye çalışanlarını yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Selman Eskiler tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serpil Çevik’e, bugüne kadar gösterilen işbirliği ve kurumsal dayanışma sebebiyle plaket ve çiçek takdim edildi. Akabinde kursu başarıyla tamamlayan personele sertifikaları verildi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.