.

Signal kullanıcıları birbirlerine kripto para gönderebilecek

Bilim&Teknoloji (BH) - Blok Haber | 07.04.2021 - 16:26, Güncelleme: 07.04.2021 - 16:26 7971+ kez okundu.
 

Signal kullanıcıları birbirlerine kripto para gönderebilecek

Signal kullanıcıları birbirlerine kripto para gönderebilecek

WhatsApp'ın, kullanıcı verilerini Facebook ile paylaşacağını duyurmasının ardından kullanıcı sayısını oldukça artıran Signal, platforma yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Şirketten yapılan açıklamada, Signal'in kullanıcıların birbirine kripto para göndermesine izin verecek yeni bir ödeme yöntemi üzerinde çalışıldığı duyuruldu. Henüz beta test aşamasında olan yeni özelliğin ne zaman kullanıma açılacağı henüz bilinmiyor. Ancak MobileCoin cüzdanı üzerinden yapılacak bu ödemelerle istediğiniz kişilere direkt olarak kripto para gönderip alabileceksiniz. BİLGİLER GİZLİ KALACAK MobileCoin platformu MOB adındaki kendi kripto parasını kullanıyor. Şirket, Signal kullanıcılarının ödeme bilgilerine erişemeyeceklerini de belirtiyor. Sahip olduğu kullanıcı odaklı politikalarıyla yoğun ilgi gören Signal, yılın ilk çeyreğinde hem indirmeler hem de aylık aktif kullanıcı sayısı olarak en hızlı büyüyen uygulama olmuştu.
Signal kullanıcıları birbirlerine kripto para gönderebilecek

WhatsApp'ın, kullanıcı verilerini Facebook ile paylaşacağını duyurmasının ardından kullanıcı sayısını oldukça artıran Signal, platforma yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamada, Signal'in kullanıcıların birbirine kripto para göndermesine izin verecek yeni bir ödeme yöntemi üzerinde çalışıldığı duyuruldu.

Henüz beta test aşamasında olan yeni özelliğin ne zaman kullanıma açılacağı henüz bilinmiyor.

Ancak MobileCoin cüzdanı üzerinden yapılacak bu ödemelerle istediğiniz kişilere direkt olarak kripto para gönderip alabileceksiniz.

BİLGİLER GİZLİ KALACAK

MobileCoin platformu MOB adındaki kendi kripto parasını kullanıyor. Şirket, Signal kullanıcılarının ödeme bilgilerine erişemeyeceklerini de belirtiyor.

Sahip olduğu kullanıcı odaklı politikalarıyla yoğun ilgi gören Signal, yılın ilk çeyreğinde hem indirmeler hem de aylık aktif kullanıcı sayısı olarak en hızlı büyüyen uygulama olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.