.

Seyir halindeki araç alev alev yandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2020 - 00:18, Güncelleme: 01.11.2020 - 01:45 1514+ kez okundu.
 

Seyir halindeki araç alev alev yandı

Seyir halindeki araç alev alev yandı

Mardin’de seyir halindeki bir araç alev alev yandı. Olay, Mardin’in Artuklu ilçesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Seyir halindeki bir araç yolda ilerlerken alevler yükselmeye başladı. Bir anda aracı saran alevleri araç sahibi ve vatandaşlar müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Alev alev yanan araç balkonda oturan bir vatandaş tarafından anbean kaydedildi.
Seyir halindeki araç alev alev yandı

Mardin’de seyir halindeki bir araç alev alev yandı.

Olay, Mardin’in Artuklu ilçesinde akşam saatlerinde meydana geldi. Seyir halindeki bir araç yolda ilerlerken alevler yükselmeye başladı. Bir anda aracı saran alevleri araç sahibi ve vatandaşlar müdahale ederek söndürmeye çalıştı. Alev alev yanan araç balkonda oturan bir vatandaş tarafından anbean kaydedildi.

Mardin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.