.

Sakaryalı sporcular Türkiye Şampiyonası’ndan dereceyle döndü

13.09.2023 - 15:11, Güncelleme: 13.09.2023 - 15:11 767+ kez okundu.
 

Sakaryalı sporcular Türkiye Şampiyonası’ndan dereceyle döndü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atıcılık ve Okçuluk sporcuları, Bursa’da düzenlenen Büyükler Açık Hava Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcuları Mehmet Yıldırım, Tarık Demirgen ve Murat Ateş, Bursa’da düzenlenen Büyükler Açık Hava Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterdi. Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada, başarılı sporcular gösterdikleri performansla ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı. Takım halinde de ikinci olmayı başaran sporcular, hep birlikte ikincilik kupasını kaldırdı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Atıcılık ve Okçuluk sporcuları, Bursa’da düzenlenen Büyükler Açık Hava Türkiye Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi sporcuları Mehmet Yıldırım, Tarık Demirgen ve Murat Ateş, Bursa’da düzenlenen Büyükler Açık Hava Türkiye Şampiyonası’nda boy gösterdi.

Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada, başarılı sporcular gösterdikleri performansla ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı.

Takım halinde de ikinci olmayı başaran sporcular, hep birlikte ikincilik kupasını kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.