.

Şahin: "Hastanemiz 24 saat hizmet veriyor"

Dünya 31.12.2019 - 08:20, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1949+ kez okundu.
 

Şahin: "Hastanemiz 24 saat hizmet veriyor"

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Engin Şahin, hastanenin 24 saat esasına göre hizmet verdiğini belirterek, "Yılbaşı akşamında da hastanemizde uzman kadromuzla hizmet vereceğiz" dedi. Hastanelerinin yılbaşı akşamı da 24 saat esasını göre hizmete devam edeceğini kaydeden Şahin, her zaman olduğu gibi yeni yılda da uzman kadroları ile Mersinlilere hizmet vermeyi sürdüreceklerini söyledi. 2019’un son gününde yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durumda Mersinlilerin hastanelerine başvurabileceğini kaydeden Şahin, "Herkese sağlıklı bir yeni yıl diliyoruz. 2020 yılı herkese sağlık getirsin. Tüm Mersinlilerin yeni yılını kutluyoruz. Bu yıl hastanemiz açısından çok önemli bir yıl olacak. Yeni yatırımlarla bu yılda hastalarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Oluşabilecek olumsuzluklarda hastanemiz 24 saat esasına göre çalışacak" ifadelerini kullandı.
Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Engin Şahin, hastanenin 24 saat esasına göre hizmet verdiğini belirterek, "Yılbaşı akşamında da hastanemizde uzman kadromuzla hizmet vereceğiz" dedi.
Hastanelerinin yılbaşı akşamı da 24 saat esasını göre hizmete devam edeceğini kaydeden Şahin, her zaman olduğu gibi yeni yılda da uzman kadroları ile Mersinlilere hizmet vermeyi sürdüreceklerini söyledi. 2019’un son gününde yaşanabilecek herhangi bir olumsuz durumda Mersinlilerin hastanelerine başvurabileceğini kaydeden Şahin, "Herkese sağlıklı bir yeni yıl diliyoruz. 2020 yılı herkese sağlık getirsin. Tüm Mersinlilerin yeni yılını kutluyoruz. Bu yıl hastanemiz açısından çok önemli bir yıl olacak. Yeni yatırımlarla bu yılda hastalarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Oluşabilecek olumsuzluklarda hastanemiz 24 saat esasına göre çalışacak" ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.