.

Sabri Tekli öğrencilerin davetini geri çevirmedi

Tarsus (TG) - TARSUS GAZETESİ | 08.10.2021 - 10:32, Güncelleme: 08.10.2021 - 10:32 7746+ kez okundu.
 

Sabri Tekli öğrencilerin davetini geri çevirmedi

Sabri Tekli öğrencilerin davetini geri çevirmedi

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, MTOSB içerisinde eğitim-öğretime devam eden Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yemek davetini geri çevirmedi. MTOSB İçerisinde faaliyetlerini sürdüren Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9 Sınıf öğrencileri MTOSB Başkanı Sabri Tekli’yi öğlen yemeğine davet etti. Başkan Tekli ise öğrencilerin bu davetini geri çevirmeyerek önce sınıflarını ziyaret etti, daha sonra ise öğrenciler ile birlikte yemek yedi. 2011 Yılında sanayinin ara eleman açığına çözüm bulmak amacıyla kurulan Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin günümüzde aranan elemanlar yetiştirdiğinin altını çizen Başkan Tekli, ‘Biz okulumuzu ilk açtığımız yıllarda sanayicilerimizin talepleri doğrultusunda bölümler oluşturarak onlara ara eleman yetiştirmek istemiştik. Fakat okulumuzdaki başarılı eğitim sonrasında öğrencilerimiz ara eleman değil, aranan elemanlar haline geldiler. Mezun olan birçok öğrencimiz üretim hatlarındaki yerlerini aldılar. Gençler bizim geleceğimiz. Biz sadece müfredattaki eğitimi vermiyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimize iş hayatını öğretmeye çalışıyoruz. Staj eğitimimiz ile onların sanayi tesislerimize alışmalarını, işleyişin nasıl gerçekleştiğini yaşatarak öğretiyoruz. Bu da mezun olduklarında iş hayatına daha kolay entegre olmalarını sağlıyor’ dedi.
Sabri Tekli öğrencilerin davetini geri çevirmedi

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, MTOSB içerisinde eğitim-öğretime devam eden Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yemek davetini geri çevirmedi.  MTOSB İçerisinde faaliyetlerini sürdüren Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9 Sınıf öğrencileri MTOSB Başkanı Sabri Tekli’yi öğlen yemeğine davet etti. Başkan Tekli ise öğrencilerin bu davetini geri çevirmeyerek önce sınıflarını ziyaret etti, daha sonra ise öğrenciler ile birlikte yemek yedi. 2011 Yılında sanayinin ara eleman açığına çözüm bulmak amacıyla kurulan Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin günümüzde aranan elemanlar yetiştirdiğinin altını çizen Başkan Tekli, ‘Biz okulumuzu ilk açtığımız yıllarda sanayicilerimizin talepleri doğrultusunda bölümler oluşturarak onlara ara eleman yetiştirmek istemiştik. Fakat okulumuzdaki başarılı eğitim sonrasında öğrencilerimiz ara eleman değil, aranan elemanlar haline geldiler. Mezun olan birçok öğrencimiz üretim hatlarındaki yerlerini aldılar. Gençler bizim geleceğimiz. Biz sadece müfredattaki eğitimi vermiyoruz. Aynı zamanda öğrencilerimize iş hayatını öğretmeye çalışıyoruz. Staj eğitimimiz ile onların sanayi tesislerimize alışmalarını, işleyişin nasıl gerçekleştiğini yaşatarak öğretiyoruz. Bu da mezun olduklarında iş hayatına daha kolay entegre olmalarını sağlıyor’ dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.