.

Sabri Tekli: Çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemli

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 25.11.2020 - 13:55, Güncelleme: 25.11.2020 - 13:55 2464+ kez okundu.
 

Sabri Tekli: Çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemli

Sabri Tekli: Çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemli

Sabri Tekli: Çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemli   Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile MTOSB sanayicilerine ve çalışanlarına yönelik sağlık hizmeti vermesi amacıyla Aile Sağlığı Merkezi açıldı.   Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde açılan Aile Sağlığı Merkezi’nin hizmete başladığını açıkladı. Başkan Tekli yaptığı yazılı açıklamada, ‘Çalışanlarımızın sağlığı biz işverenler için her şeyden önemli. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını süresince üretimin durmaması adına çok ciddi önlemler alarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu felsefe ile yola çıkarak MTOSB sanayicilerine ve çalışanlarına yönelik sağlık hizmeti vermesi maksadıyla bölgemiz içerisinde Aile Sağlığı Merkezi’ni sanayicilerimiz ve çalışanlarımızın hizmetine sunduk’ dedi.   Başkan Tekli, ‘MTOSB 1. Bölge 112 Acil Servis Hizmet binası ile aynı binada faaliyet gösterecek olan, Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi Aile Sağlığı Merkezi'nde, kişiye yönelik koruyucu sağlık hizmetleri ile birinci basamak tanı, tedavi ve danışmanlık hizmetleri, sağlığı geliştirici hizmetler ile anne - çocuk sağlığı ve aile planlaması hizmetlerinin verilmesi planlanmaktadır. İki hekim ile hizmete başlayan Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi Aile Sağlığı Merkezi'nde organize sanayi bölgemizde faaliyet gösteren firma sahipleri ve çalışanları merkeze kayıtlarını yaptırarak sağlık hizmetlerinden faydalanabilecekler’ dedi.
Sabri Tekli: Çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemli

Sabri Tekli: Çalışanlarımızın sağlığı her şeyden önemli

 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi içerisinde, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile MTOSB sanayicilerine ve çalışanlarına yönelik sağlık hizmeti vermesi amacıyla Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi işbirliğinde açılan Aile Sağlığı Merkezi’nin hizmete başladığını açıkladı.

Başkan Tekli yaptığı yazılı açıklamada, ‘Çalışanlarımızın sağlığı biz işverenler için her şeyden önemli. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını süresince üretimin durmaması adına çok ciddi önlemler alarak çalışmalarımızı sürdürdük. Bu felsefe ile yola çıkarak MTOSB sanayicilerine ve çalışanlarına yönelik sağlık hizmeti vermesi maksadıyla bölgemiz içerisinde Aile Sağlığı Merkezi’ni sanayicilerimiz ve çalışanlarımızın hizmetine sunduk’ dedi.

 

Başkan Tekli, ‘MTOSB 1. Bölge 112 Acil Servis Hizmet binası ile aynı binada faaliyet gösterecek olan, Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi Aile Sağlığı Merkezi'nde, kişiye yönelik koruyucu sağlık hizmetleri ile birinci basamak tanı, tedavi ve danışmanlık hizmetleri, sağlığı geliştirici hizmetler ile anne - çocuk sağlığı ve aile planlaması hizmetlerinin verilmesi planlanmaktadır. İki hekim ile hizmete başlayan Akdeniz Organize Sanayi Bölgesi Aile Sağlığı Merkezi'nde organize sanayi bölgemizde faaliyet gösteren firma sahipleri ve çalışanları merkeze kayıtlarını yaptırarak sağlık hizmetlerinden faydalanabilecekler’ dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.