.

PÖH'ler afet bölgesinde 'kros' devriyede

20.02.2023 - 12:46, Güncelleme: 20.02.2023 - 12:46 1167+ kez okundu.
 

PÖH'ler afet bölgesinde 'kros' devriyede

Depremlerin ardından kentteki Jandarma ve Polis ekipleri, vatandaşlarımızın güvenliği için çalışıyor. Güvenlik güçleri, özellikle hırsızlık ve yağma olaylarını önlemek amacıyla aralıksız denetim gerçekleştiriyor.ANKARA (İGFA) - Hatay'da görevlendirilen Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı bünyesindeki Özel Harekat Polisleri, yıkılan binalar nedeniyle kapanan sokaklarda veya araç giremeyen mahallelerde kros motosikletleriyle devriye geziyor. Vatandaşların yürümeye bile cesaret edemediği alanlarda kros motosikletlerle çalışan Polislerin faaliyetleri, dron ve aksiyon kameralarıyla görüntülendi. Görüntüler, İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlandı. https://youtu.be/X9yfUaHl8Yc

Depremlerin ardından kentteki Jandarma ve Polis ekipleri, vatandaşlarımızın güvenliği için çalışıyor. Güvenlik güçleri, özellikle hırsızlık ve yağma olaylarını önlemek amacıyla aralıksız denetim gerçekleştiriyor.

ANKARA (İGFA) - Hatay'da görevlendirilen Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı bünyesindeki Özel Harekat Polisleri, yıkılan binalar nedeniyle kapanan sokaklarda veya araç giremeyen mahallelerde kros motosikletleriyle devriye geziyor.

Vatandaşların yürümeye bile cesaret edemediği alanlarda kros motosikletlerle çalışan Polislerin faaliyetleri, dron ve aksiyon kameralarıyla görüntülendi.

Görüntüler, İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlandı.

https://youtu.be/X9yfUaHl8Yc

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.